Σε ενωτικό κλίμα οι εκλογές του Απόλλωνα στη νέα εποχή - Πρώτος σε ψήφους ο Κ. Μαρλαφέκας

Πέμπτη, Ιούλιος 30, 2020 - 8:02πμ

Σε ενωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (29/7) το βράδυ οι εκλογές της Απολλωνιάδας και του Απόλλωνα, οι πρώτες στη νέα εποχή! Μετά την συμφωνία και την συνεργασία με τον Έσπερο ΑΟΠΑ, οι πρώτες αρχαιρεσίες έγιναν στην έδρα των «μελανόλευκων» στην Περιβόλα.

Ο Κώστας Μαρλαφέκας στον Απόλλωνα και ο Γιάννης Κοσμάτος στην Απολλωνιάδα κατέκτησαν τους περισσότερους ψήφους, ενώ σήμερα Πέμπτη (30/7) το απόγευμα θα συγκροτηθούν σε σώμα τα νέα Διοικητικά Συμβούλια τόσο του Απόλλωνα όσο και της Απολλωνιάδας.

Στο ΔΣ του Απόλλωνα εκλέχθηκαν επίσης οι Φίλιππος Καμίσης, Γιώργος Αθανασίου, Βασίλης Βλασταράς, Φώτης Κατσαΐτης, Νίκος Παπανικολάου, Γιώργος Ροκανάς Βασίλης Γιαννόπουλος Ηλίας Χριστόπουλος, Θόδωρος Θανασούλιας, Γιάννης Γιαννακόπουλος Κώστας Τσανταρλιώτης, Νίκος Καρούμπαλος, Ηλίας Γεωργίου και Γιώργος Κάτσενος.

Το νέο ΔΣ της Απολλωνιάδας αποτελούν επίσης οι Νίκος Μούσιος, Βασιλική Μπουντοπούλου, Γιώργος Κούκος, Ανδρέας Κάπελας, Μάκης Κουλούρης, Φώτης Τσιούρης, Νίκος Μπινιέρης και Αναστασία Φρεμεντίτη.

Υποστήριξη: SilkTech