Βαρύ πένθος στον ΝΟΠ - «Έφυγε» από τη ζωή ο επίτιμος πρόεδρος, Δημήτρης Γιαννούλης

Τετάρτη, Ιούλιος 29, 2020 - 12:45μμ
*Αριστερά στην κεντρική φωτογραφία μαζί με τον Δ. Χρονόπουλο

Στο πένθος βυθίστηκε ο ΝΟΠ αλλά και ο Πατρινός υγρός στίβος, καθώς έφυγε από τη ζωή ο επίτιμος πρόεδρος των «δαιμόνων» Δημήτρης Γιαννούλης, η Μίμης όπως τον αποκαλούσαν γνωστοί και φίλοι.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΝΟΠ για τον επίτιμο πρόεδρό του:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟΠ εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του Δημήτρη Γιαννούλη, που υπήρξε σημαντικός αθλητής του ΝΟΠ στην δεκαετία του πενήντα και συνέχισε ως μέλος σε αρκετές διοικήσεις, ενώ  διετέλεσε δύο φορές πρόεδρος του ΝΟΠ (1974-1977 & 1977-1979).

Ο Μίμης Γιαννούλης ήταν ο αρχηγός μιας οικογένειας που τα μέλη της έχουν προσφέρει πολλά στην σύγχρονη ιστορία του Ομίλου και με απόφαση της γενικής συνέλευσης του είχε αποδοθεί ο τίτλος του επίτιμου προέδρου του ΝΟΠ.

Στην μνήμη του επιτίμου προέδρου Δ. Γιαννούλη τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα παραστούν στην εξόδιο ακολουθία και θα καταθέσουν στεφάνι εκ μέρους του Ομίλου, ενώ στην πρώτη επίσημη αθλητική εκδήλωση του ΝΟΠ θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του σημαντικού αθλητή και παράγοντα.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στα παιδιά του εκλιπόντος  και στα μέλη της οικογένειάς του. Τιμή και  μνήμη για την σπουδαία προσφορά του εκλιπόντος προς τον ΝΟΠ και τον αθλητισμό της Πάτρας».

Στις φωτογραφίες ο Μίμης Γιαννούλης είναι πρώτος αριστερά μαζί με άλλους προέδρους του ΝΟΠ (Δ. Χρονόπουλος, Τ.Λαμπρόπουλο, Π. Καθρέπτα από εκδήλωση το 2017) .

Κάτω στο κολυμβητήριο του ΝΟΠ παρακολουθώντας αγώνα της αγαπημένης του ομάδας το 2012 μαζί με τον κ. Πλιάτσικα)

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΝΕΠ

Το Δ.Σ. και σύσσωμη η "οικογένεια' της ΝΕΠ εκφράζουν την βαθιά τους λύπη για την απώλεια του Δημήτρη Γιαννούλη, παλιού προέδρου του ΝΟΠ και ενός.ανθρωπου με μεγάλη διαδρομή και προσφορά στον χώρο του υγρού στίβου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

Υποστήριξη: SilkTech