Πρωταθλητής Ελλάδος ο Λουλάκης – Πρώτη ομάδα στην Ελλάδα η Patras Stratego Team!

Τρίτη, Ιούλιος 28, 2020 - 2:02μμ

Το πρώτο live τουρνουά μετά την έλευση του covid-19, και μάλιστα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, πραγματοποιήθηκε την Αθήνα το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουλίου. Μεγάλος νικητής και νέος Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε ο Θεοχάρης Λουλάκης της Patras Stratego Team. Παράλληλα η Patras Stratego Team ανέβηκε και αυτή στην κορυφή, ολοκληρώνοντας ένα άκρως επιτυχημένο διήμερο για την ομάδα.

Η 9μελής αποστολή της Patras Stratego Team ανταποκρίθηκε σπουδαία, από τους παίκτες μέχρι και τον διαιτητή της. Έχοντας κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι, οι παίκτες επέστρεψαν στην Πάτρα με τα σπουδαία έπαθλα.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Stratego, πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, υπό την οργανωτική ευθύνη της Athens Stratego Team. Καθώς πάρθηκαν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, η έναρξη των αγώνων έγινε τιμώντας με ενός λεπτού σιγή, τον σπουδαίο Αμερικάνο παίκτη online(constrictor), ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Αγωνιστικά το επίπεδο ήταν ιδιαιτέρως ανεβασμένο, με ανταγωνιστικούς αγώνες και πολλές εκπλήξεις από τους πρώτους γύρους, μέχρι και τους τελευταίους. Ο αήττητος πρωταθλητής Λουλάκης, άφησε μόνο βαθμούς από δύο ισοπαλίες στους 8 αγώνες. Την δεύτερη θέση κατέκτησε ο Νίκος Κουβάτσος από την Athens Stratego Team και την τριάδα των νικητών έκλεισε ο Πασχάλης Τζένος από το Serres Stratego Team. Νικητής Junior ήταν ο Ερνέστος Πιλάλης από την Athens Stratego Team.

Η ομάδα της Patras Stratego Team ευχαριστεί θερμά την αντίστοιχη ομάδα των Αθηνών για την οργάνωση και την φιλοξενία, συγχαίρει τους νικητές, τους συμμετέχοντες και τον διαιτητή Βοεράκο Γιώργο και εύχεται στη συνέχιση αντίστοιχων εκδηλώσεων με υγεία σε όλους μας.

Patras Stratego Team

1ος Λουλάκης

4ος Μάνδαλος

7ος Σαββανής

9ος Τρυπαναγνωστόπουλος

11ος Παπαλεξόπουλος

12ος Χριστοδούλου

16ος Καρέλας

19ος Κοσμόπουλος

Διαιτητής: Βοεράκος

Υποστήριξη: SilkTech