Ο Δήμος Ασημακόπουλος νίκησε τον Κουντέλσκι στο «Artemis Fight Night»!

Τετάρτη, Αύγουστος 5, 2020 - 8:00πμ

Ο Δήμος Ασημακόπουλος μετά το στοπ στις αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω covid-19 επέστρεψε σε δράση στο 'Artemis Fight Night' που έγινε στο Μαρούσι.

Ο πατρινός πρωταθλητής έχοντας επικρατήσει και τις δύο προηγούμενες φορές έπαιζε για τρίτη φορά με τον Άντονυ Κουντέλσκι σε αναμέτρηση Muay Thai.

Με τον Κώστα Θεοδούλου στην γωνία του, αυτή την φορά ο κορυφαίος Έλληνας Thai fighter επικράτησε με πλειοψηφική απόφαση.
Ο ίδιος μιλώντας στο ufight.gr  είπε για το ματς:
«Όλα πήγαν όπως τα σχεδιάσαμε με τον δάσκαλο Κώστα Θεοδούλου. Ήταν μια δύσκολη τρίτη νίκη απέναντι στον Αντώνη που εμφανίστηκε πολύ ανεβασμένος. Σίγουρα για μένα είναι το νούμερο 2 στην Ελλάδα στα 65 κιλά. Ο πρώτος γύρος ήταν μοιρασμένος, οι άλλοι δύο θεωρώ πως ήταν καθαρά δικοί μου και γι'αυτό πίστευα πως θα δωθεί ως ομόφωνη απόφαση. Δεν τραυματίστηκα και προχωράμε δυνατά.»

Ο Δήμος Ασημακόπουλος αναμένεται να ρίξει το επόμενο διάστημα μεγαλύτερη βαρύτητα στις διεθνείς μάχες που τον περιμένουν, μιας και στην Ελλάδα δεν εντοπίζει για την ώρα κάποια ιδιαίτερη πρόκληση στην κατηγορία του.

asimakopoulos 99444

Υποστήριξη: SilkTech