Σαρωτική η ΝΕΠ στο Πανελλήνιο κολύμβησης - ΦΩΤΟ

Τρίτη, Ιούλιος 28, 2020 - 12:02μμ

Με την πρωτιά της Αποστολίας Σκούτα στα 100μ. πεταλούδα και τη 2η θέση του Θανάση Μπουρόπουλου στα 100μ. πρόσθιο, ξεκίνησε η ΝΕΠ τις υποχρεώσεις της στο ενοποιημένο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός».

Το μενού είχε πολλά ατομικά ρεκόρ, βελτίωση επιδόσεων και θέσεις μέσα στις 8άδες πολλών αγωνισμάτων, στοιχεία που δείχνουν για μια ακόμη φορά την εξαιρετική δουλειά της Λίνας Μαστροπάσκουα και των άλλων προπονητών της ΝΕΠ, καθώς και τη δυναμική του Συλλόγου που αποτελεί την πρώτη δύναμη στην Περιφέρειά μας.

Όταν μιλουν οι αριθμοί, τα πολλά λόγια περισσεύουν...
- Η κολυμβητική ομάδα της ΝΕΠ κατέλαβε την 21η θέση με 279 βαθμούς στα 128 σωματεία που βαθμολογήθηκαν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα κολύμβησης Π-Κ και ΠΠ-ΠΚ Α'-Β'.
- Η ΝΕΠ αναδείχθηκε 5η επαρχιακή ομάδα μετά από εκείνες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
- Η ΝΕΠ κατέκτησε την 1η θέση σε επίπεδο Περιφέρειας, ούσα μακράν η κορυφαία ομάδα της Πάτρας.
Αλλά και σε επίπεδο Εφηβων-Νεανίδων:
- Η ΝΕΠ κατάλαβε την 20ή θέση με 58,5 βαθμούς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να είναι 1η ομάδα στην Περιφέρεια και 4η καλύτερη επαρχιακή ομάδα.
- Φυσικά η ΝΕΠ ήταν 1η σε επίπεδο Πάτρας και η μοναδική, μάλιστα, που πήρε βαθμούς.
Η διοίκηση της ΝΕΠ συγχαίρει όλους τους αθλητές γιατί ανταπεξήλθαν με τον καλύτερο τρόπο σε μια ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά. Μάλιστα, οι επιδόσεις τους και οι χρόνοι τους αποτελούν την καλύτερη υπόσχεση για το μέλλον.
Συγχαρητήρια στους προπονητές Λίνα Μαστροπάσκουα, Σαλογιάννη, Αννα Λυκούδη, Ολγα Κανελλοπούλου, αλλά και σε όλο το σταφ των υποδομών, Γεωργάκη, Ντούα, Δαλιέτου, Ανδρουτσέλη.
Τα 3 χρυσά μετάλλια και τα 3 αργυρά αποτελούν επιβράβευση της δουλειάς που γίνεται στον Σύλλογο και είναι η εγγύηση για το παρόν και το μελλον.
Τα καλύτερα είναι μπροστά μας...

Υποστήριξη: SilkTech