Ο ΙΟΠ, ο Δήμος Πατρέων και οι ιστιοπλόοι με Ειδικές Ανάγκες

Τετάρτη, Ιούλιος 22, 2020 - 4:00μμ

Σημαντικά θέματα περιλαμβάνει η ατζέντα της αποψινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβούλιου της Πάτρας. Η συνεδρίαση θα γίνει διά ζώσης στην αίθουσα «Αλέκα Σιούλη» στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών και θα ξεκινήσει στις 5.30 το απόγευμα.

Ανάμεσα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι και η παραχώρηση, χωρίς αντάλλαγμα, της χρήσης δύο αιθουσών που βρίσκονται στη βόρεια λεκάνη της Μαρίνας Πατρών, στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών, για ορισμένο χρονικό διάστημα, για τη δημιουργία Κέντρου Ιστιοπλοΐας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (εισηγητής: Μ. Αναστασίου - Αντ/ρχος, Μ. Αγιωτάτου - Αρμ. Δ/ντρια).

Έτσι λοιπόν ο Δήμος Πατρέων ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο αίτημα του δραστήριου ΙΟΠ που εδώ και δύο χρόνια ξεκίνησε τη δημιουργία τμήματος για ΑΜΕΑ, εξιποιώντας σχετικό πρόγραμμα που υλοποιεί η ΕΙΟ με τη συνδρομή του «Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος».

Οι προς παραχώρηση αίθουσες είναι 21,97μ. και 21,35μ. αντίστοιχα, ενώ στο πρόγραμμα μετέχουν πέντε όμιλοι από όλη την Ελλάδας, ανάμεσά τους και ο Ι.Ο. Πατρών.

Υποστήριξη: SilkTech