Στην Εθνική ο τοξοβόλος του Ερμή Ανδρέας Ζαχαράκης

Τετάρτη, Ιούλιος 22, 2020 - 10:30πμ

Εξαιρετικά επιτυχημένη ήταν για μία ακόμα φορά η εμφάνιση των αθλητών του ΑΟΠ Ερμή στον πανελλήνιο αγώνα τοξοβολίας ανοιχτού χώρου που έγινε στο ΟΑΚΑ στις 18 Ιουλίου στην Α κατηγορία ανδρών σύνθετου τόξου.

Ο Ανδρέας Ζαχαράκης σε έναν πολύ απαιτητικό αγώνα κόντρα στους μεγάλους αθλητές της Α κατηγορίας Ανδρών, έχασε μεν την πρώτη θέση από τον κάτοχο του πανελλήνιου ρεκόρ Χρήστο αερικό 701/720 με μόλις 2 πόντους, κατάφερε όμως να ανεβάσει το ατομικό του ρεκόρ σε 699/720, επίδοση που τον κατατάσσει στις υψηλότερες επιδόσεις Ελλήνων τοξοβόλων, καθώς ξεπέρασε το όριο πρόκρισης στην Εθνική Ελλάδας σύνθετου τόξου ανδρών. Η σκληρή δουλειά και η σωστή καθοδήγηση του προπονητή του Μάνθου Στρεμμένου αποτέλεσαν κλειδί της επιτυχίας και τον οδήγησαν στην επίτευξη του πρώτου στόχου που είχαν θέσει με τον προπονητή του.

Την μεγάλη του ικανοποίηση για αυτή την επιτυχία εκφράζει ο προπονητής του Μάνθος Στρεμμένος τονίζοντας ότι με την οργανωμένη καθοδήγηση και την φιλότιμη προσπάθεια του αθλητή έχουμε να περιμένουμε μεγάλα επιτεύγματα από τον Ζαχαράκη. Ο Ζαχαράκης δήλωσε «θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΟΠ Ερμή και τον προπονητή μου Μάνθο Στρεμμένο που πίστεψε σε μένα και με την υποστήριξη, την καθοδήγηση και την υπομονή του κατάφερε να με βοηθήσει σε τόσο σύντομο διάστημα να έχω αυτά τα αποτελέσματα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον συναθλητή μου και φίλο Χρήστο Αερικό για την ποιότητα που τον χαρακτηρίζει ως αθλητή και άνθρωπο, με πίεσε αγωνιστικά δείχνοντας μου ότι πιστεύει στις δυνατότητες μου. Ήταν ένας δύσκολος αλλά πολύ όμορφος αγώνας. Συνεχίζω τώρα την προσπάθεια μου με τον προπονητή μου θέτοντας νέους στόχους για τις επιδόσεις μου».

Ο Κώστας Καρβούνης αν και νέο μέλος στην Α κατηγορία Ανδρών σύνθετου τόξου έδειξε και αυτός τις δυνατότητές του και την εξέλιξή του, κάνοντας σαφές πως η πορεία του θα είναι σίγουρα ανοδική.
Οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι αθλητές του ΑΟΠ Ερμή επιβεβαιώνουν σε κάθε αγωνιστικό γεγονός πως ήρθαν για να μείνουν. Η σωστή προπονητική προσέγγιση, η προσήλωση στο στόχο και η προσπάθεια αποφέρουν καρπούς και η ομάδα αποκτά σταθερά και ανοδικά μία θέση ανάμεσα στους καλύτερους της Ελλάδας.

Υποστήριξη: SilkTech