Τέλος εποχής για την Άννα Λυκούδη

Σάββατο, Αύγουστος 15, 2020 - 10:00μμ

Εγινε γνωστή η διακοπή της συνεργασίας της ΝΕΠ με την προπονήτρια κολύμβησης, Αννα Λυκούδη, έπειτα από προσωπική της απόφαση.

Η ΝΕΠ ευχαριστεί την έμπειρη προπονήτρια για την εξαιρετική συνεργασία που είχαν.

Η Αννα Λυκούδη έκανε την εξής δήλωση:

«Πέρασαν λοιπόν τρεις δεκαετίες, τόσο διαφορετικές μεταξύ τους με έναν όμως κοινό παρονομαστή. Τα αθώα και φωτεινά ματια των παιδιών που κοιτάζοντας τα έλεγα λίγο ακόμα και λίγο ακόμα... Κρατάω μέσα μου όλες τις υπέροχες στιγμές που έζησα μαζί με τα παιδάκια μου, ευχαριστώ πολύ τη ΝΕΠ για την άψογη συνεργασία και εύχομαι σε όλους υγεία και καλή συνέχεια!!! Να είστε όλοι καλά.  Πήρα την απόφαση να σταματήσω για προσωπικούς λόγους. Επειτα από 30 συνεχόμενα χρόνια στις πισίνες, έκρινα πως ήρθε η ώρα να ξεκουραστώ. Η συνεργασία μου με τη ΝΕΠ ήταν άψογη. Μάλιστα, οι άνθρωποι του Συλλόγου δεν ήθελαν να διακόψουμε και προσπάθησαν να με μεταπείσουν, όμως ήθελα να ξεκουραστώ. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση της ΝΕΠ για την συνεργασία, και ποιος ξέρει; Μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να ξανασυναντηθούμε. Αφήνω πίσω μου μια ομάδα με ταλέντο, καθώς δουλέψαμε σκληρά με όλα τα παιδιά και είμαι πολύ ευχαριστημένοι μαζί τους. Επίσης, είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία και με τη Λίνα Μαστροπάσκουα και με τον Σταύρο Νταλαχάνη και με την Ντεϊάνα Γεωργάκα και με την Ολγα Κανελλοπούλου και με όλο το τεχνικό επιτελείο της ΝΕΠ. Τέλος, ευχαριστώ προσωπικά τον Γιώργο Ανδρουτσέλη και εύχομαι καλή επιτυχία στον διάδοχό μου».

Η Αννα Λυκούδη ολοκληρώνει την συνεργασία της με τη ΝΕΠ και το αποχαιρετιστήριο τραπέζι της Προαγωνιστικής ομάδας κολύμβησης ενόψει καλοκαιριού, είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα. Το τραπέζι έγινε στο κέντρο «Μύλος» κοντά στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός». Το μέλος του Δ.Σ. της ΝΕΠ, Αθανάσιος Αναστασίου συνεχάρη, εκ μέρους του Συλλόγου, όλα τα παιδιά για τις προσπάθειές τους κατά την χρόνια που πέρασε, ενώ ευχαρίστησε και την προπονήτρια Αννα Λυκούδη για την άριστη συνεργασία που είχαν, καθώς και για την εξαιρετική δουλειά που έκανε. Αννα Λυκούδη σε ευχαριστούμε!

Η Αννα Λυκούδη, που όλα αυτά τα χρόνια ξεχώρισε με το ήθος της, υπήρξε σπουδαία αθλήτρια με την ομάδα πόλο του Θριάμβου, ενώ ως προπονήτρια κολύμβησης εργάστηε στον Θρίαμβο, στον ΝΟΠ και φυσικά στην ΝΕΠ.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech