ΝΟΠ και ΝΕΠ στο εφηβικό πρωτάθλημα

Πέμπτη, Ιούλιος 9, 2020 - 7:00μμ

Αγωνιστική δράση από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή για τους εφήβους του ΝΟΠ και της ΝΕΠ.

Και τούτο γιατί διεξάγονται οι αγώνες της β΄ φάσης του οικείου Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο, που θα κρίνουν και την προκριση στα τελικά της διοργανωσης (31/7-2/8).
Οι δύο πατρινές ομάδες, ΝΟΠ και ΝΕΠ μετέχουν στον 4ο Ομιλο (οι αγώνες στο κολυμητήριο «Α. Πεπανός») μαζί με ΝΟ Ναυπλίου, ΝΟ Καλαμάτας και Παλαιό Φάληρο, με την πρόκριση να παίρνει η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο προπονητής της ΝΕΠ, Φώτης Γιαννόπουλος δήλωσε τα εξής για την προσπάθεια των «δελφινιών»: «Η μισή ομάδα είναι από το Παιδικό και συνδέθηκε με την άλλη μισή τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Τα παιδιά, παρά το μικρό χρονικό διάστημα που προπονήθηκαν μαζί, έδειξαν μεγάλο ζήλο συμμετέχοντας και σε κάποιες πρωινές προπονήσεις. Δυστυχώς, λόγω της κατάστασης θα περάσει μόνο ένας στην επόμενη φάση. Εύχομαι να γίνουν καλοί αγώνες και να προκριθεί η πιο καλή ομάδα. Βέβαια, μετά από αυτό που ζήσαμε πιστεύω πως και οι 5 ομάδες θα είναι κερδισμένες μόνο και μόνο που προετοιμάστηκαν αυτό το διάστημα και έπαιξαν αυτούς τους αγώνες».

Ο Φώτης Γιαννόπουλος θα έχει στη διάθεσή του τους εξής παίκτες: Στ. Αποστολίδης, Φώτης Τρίχας (τερματοφύλακες), Φίλιππος Φούσκας, Αιμίλιος Κωνσταντόπουλος, Δημοσθένης Πρωτόπαπας, Νικηφόρος Δομετίου, Γιώργος Γκοτσόπουλος, Νίκος Μπάζιος, Χρυσόστομος Μπάρλος, Φίλιππος Σχίζας, Γιώργος Κούλιας, Παντελής Κοτζάμπασης, Φιλιππος Αντίοχος, Παναγιώτης Θανόπουλος, Βασίλης Δημορρηγόπουλος, Νάσος Κρεμανταλάς, Σταύρος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τριημέρου:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/7: Π. Φάληρο-ΝΟ Ναυπλίου (7μ.μ.), ΝΟΠ-ΝΕΠ (8.30μ.μ.).
ΣΑΒΒΑΤΟ 11/7: ΝΕΠ-Π. Φάληρο (10π.μ.), ΝΟ Καλαμάτας-ΝΟΠ (11.30π.μ.), ΝΟ Ναυπλίου-ΝΕΠ (5μ.μ.),Π. Φάληρο-ΝΟ Καλαμάτας (6.30μ.μ.).
ΚΥΡΙΑΚΗ 12/7: ΝΟ Καλαμάτας-ΝΟ Ναυπλίου (9π.μ.), ΝΟΠ-Π. Φάληρο (10.30π.μ.), ΝΕΠ-ΝΟ Καλαμάτας (4μ.μ.), ΝΟ Ναυπλίου-ΝΟΠ (5.30μ.μ.).

Υποστήριξη: SilkTech