Παρέα με τους αθλητές του Πέλοπα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο

Τρίτη, Ιανουάριος 30, 2018 - 7:50μμ

Είναι, διαχρονικά, ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στίβου της Πάτρας, με πολλές διακρίσεις και μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες, από αυτή των παμπαίδων και των παίδων, έως των εφήβων, των νέων και των ανδρών.
Αναφερόμαστε στον Πέλοπα Πατρών, που παράλληλα διατηρεί και επίσης επιτυχημένο τμήμα άρσης βαρών.
Με την βοήθεια του προπονητή Γιώργου Μιχαλόπουλου και των αθλητών, θα ξεναγηθούμε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, εκεί όπου καθημερινά στην προπόνηση μπαίνουν οι βάσεις για τις νέες διακρίσεις στα πρωταθλήματα του καλοκαιριού.
Καυκάς, Σγούρας, Καρλής και Παγουλάτος με τον προπονητή τους και μέντορα εκατοντάδων πρωταθλητών, Γιώργο Μιχαλόπουλο
Ενα μικρό ιστορικό
Ο Πέλοπας Πατρών δημιουργήθηκε το 1992 και ξεκίνησε αρχικά με την ομάδα στίβου, και το 1993 με την άρση βαρών. Το 1996 προστέθηκε το τρίαθλο, το 1999 το μπέιζμπολ και το σόφτμπολ, αλλά αυτήν την στιγμή τα δύο τελευταία αθλήματα δεν είναι ενεργά. Ο σύλλογος τώρα ασχολείται αποκλείστηκα με τον στίβο και την άρση βαρών. Τα τμήματα αυτά έχουν προσφέρει αμέτρητες επιτυχίες στον σύλλογο. Η διαδρομή του Πέλοπα είναι πολύ καλή, με διακρίσεις σε πανελλήνια, βαλκανικά και σε παγκόσμια πρωταθλήματα, με πολλούς αθλητές του συλλόγου να έχουν καταγράψει πανελλήνια ρεκόρ. Το Παμπελοποννησιακό στάδιο είναι ο χώρος προπονήσεων της ομάδας. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο βιβλίο «Στα χρόνια του στίβου» του Τάσσου Σταθόπουλου, οι αθλητές του Πέλοπα έχουν κατακτήσει μέχρι σήμερα 80 μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα!


Τα αστέρια του Πέλοπα
Οι ενεργοί αθλητές στην ομάδα του Πέλοπα Πατρών είναι οι εξής:
Στίβος: Γιώργιος Σγούρας, Γιώργος Καρλής, Ελένη Κυδιωνάτη, Δημήτρης Καυκάς, Θεώνη Λουβή, Μαρία Κεφαλά, Μαριλένα Κεπενού, Σπύρος Λουβής Παπαδιονυσόπουλος, Σμυρλή.
Άρση Βαρών (Προ εθνική ομάδα): Νικόλας Φραμπίτσης, Βασιλική Φραμπίτση.
Οι δίδυμοι αδελφοί Τάκης και Γρηγόρης Βουτσινάς, με σωρεία διακρίσεων εντός κι εκτός συνόρων
Ο προπονητής Γιώργος Μιχαλόπουλος
Προπονητής και ιδρυτής της ομάδας του Πέλοπα Πατρών είναι ο Γεώργιος Μιχαλόπουλος, που μίλησε αναλυτικά στο thebest.gr για την απόφασή του να δημιουργήσει τον Πέλοπα Πατρών, την συμβουλή του προς τους νέους αθλητές, τα σημαντικότερα επιτεύγματα που έχει πετύχει στην προπονητική του καριέρα, τις εγκαταστάσεις του γηπέδου και τις αντιξοότητες αλλά και για τον μελλοντικό του στόχο.
- Πως ξεκινήσατε την προπονητική σας καριέρα;
«Αρχικά φτιάξαμε τον Έσπερο το 1979 και ήμουν εκεί προπονητής 13 χρόνια. Και το 1992 δημιουργήσαμε τον Πέλοπα. Είχαμε δύο σωματεία, αλλά έπειτα από μία διαφωνία χωρίσαμε την ομάδα και ανέλαβα μόνο τον Πέλοπα. Στο συμβούλιο είναι και παλιοί μαθητές που βοηθάνε και τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Φυσικά δεν έχουμε επιχορηγήσεις από πουθενά».
- Ποιο είναι το μέλημά σας για τους νέους αθλητές; Ποια είναι η συμβουλή σας για τα νέα παιδιά που ξεκινούν τον αθλητισμό;
«Πρώτα απ' όλα πρέπει να έχουν υπομονή και επιμονή. Όσο μεγάλο ταλέντο και να είναι το παιδί, πρέπει να δουλέψει για να γίνει πρωταθλητής. Η προπόνηση πρέπει να είναι σταδιακή, όπως ακριβώς και στις τάξεις του σχολείου. Ο σκοπός είναι να πας έφηβος για να είσαι αθλητής. Προσωπικά βάζω μία υποδομή σε όλους τους αθλητές για να τρέχουν για όλη τους την ζωή».
- Τα σημαντικότερα επιτεύγματα του Πέλοπα;
«Νομίζω πως είναι η συμμετοχή των παιδιών σε μεγάλες διοργανώσεις και οι διακρίσεις σε βαλκανικά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Επίσης, σημειώθηκαν πολλά πανελλήνια ρεκόρ. Η Παναγιώτα Νικολακοπούλου είναι η πρώτη γυναίκα που είχε σημειώσει πέντε συνεχόμενες νίκες, δηλαδή πέντε πρωταθλήματα Ελλάδος στο μαραθώνιο δρόμο, με ρεκόρ 2.44' τότε που ήταν 3η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα. Η Κατερίνα Φωτοπούλου, που έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στα 5 χλμ., επίδοση που κράτησε 16 χρόνια. Η Πετροπούλου ήταν δύο φορές πρωταθλήτρια στον μαραθώνιο. Η Νικολοπούλου δεύτερη και τρίτη πανελληνιονίκης στον μαραθώνιο. Ο Αλέξης Γκότσης ήταν μέλος στην βαλκανική ομάδα ανώμαλου δρόμου. Η Ολυμπία Λυμπεράτου ακόμα, με 2 πανελλήνιες θέσεις στα 3 και στα 10 χλμ. και ήταν μέλος στην βαλκανική ομάδα. Ο Κόρδας, ήταν και αυτός στην βαλκανική ομάδα στους έφηβους στα 10 χλμ. Ο Τζωρτζάτος ήταν μέλος στην βαλκανική ομάδα στον ανώμαλο δρόμο. Μετά ήταν οι Βουτσιναίοι, με συμμετοχή στους πανευρωπαϊκούς αγώνες, στην 11 θέση μάλιστα ο Γρηγόρης, ενώ ο Παναγιώτης ήταν πρωταθλητής στα 10 χλμ. Τώρα είναι τα νέα παιδιά, όπως είναι ο Γιώργος Σγούρας στα 400μ., ο Σπύρος Λουβής που ήρθε πέρσι 3ος στα 300μ. στους παμπαίδες, η Ελένη Κυδιωνάτη πρωταθλήτρια με μετάλλια και διακρίσεις σε πανελλήνια, η Βασιλική Κυδωνιάτη είχε κερδίσει στις παγκορασίδες στα 1000μ. Η Σοφία Κριλή που έλαβε μέρος στους βαλκανικούς αγώνες και βγήκε πρωταθλήτρια Ελλάδος αν και κορασίδα, νίκησε τις νεανίδες, δηλαδή μια κατηγορία ανώτερη. Και στην ομάδα της άρσης βαρών υπάρχουν πανελληνιονίκες με πανελλήνια ρεκόρ. Προσωπικά συνεχίζω όπως ήμουν παλιά έτσι και τώρα. Έχουμε καλούς συναδέλφους, την Ολυμπία Λυμπεράτου και τον Χρήστο Παγουλάτο και παιδιά δικά μου παλιά που είναι πρωταθλητές και ασχολούνται με την ομάδα.
- Ταλέντα υπάρχουν;
«Ταλέντα πάντα υπάρχουν. Τα ταλέντα είναι πως θα τα δουλέψεις. Σημαντικό είναι επίσης και πως θα δουλέψουν. Αξιόλογα παιδιά και ταλέντα υπάρχουν τα οποία εξαφανίστηκαν διότι δεν είχαν όρεξη για δουλειά. Δεν αρκεί μόνο το ταλέντο. Χρειάζεται και η δουλειά».
- Ένα σχόλιο για τις εγκαταστάσεις του γηπέδου; Ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε;
«Ο Πέλοπας διαθέτει αίθουσα άρσης βαρών. Γυμνάζονται και ομάδες του στίβου. Διαθέτουμε και το βοηθητικό. Όμως το βασικό πρόβλημα για μένα είναι το χόρτο, καθώς δεν επιτρέπεται η χρήση του και η έλλειψη ζεστού νερού. Από παλιά δεν υπήρχε. Ακόμα, δεν ανάβουν οι προβολείς. Τώρα που νυχτώνει νωρίτερα είναι πρόβλημα διότι δεν μπορείς να διακρίνεις τα παιδιά. Αυτά ούτε στην Ουγκάντα δεν γίνονται (σ. γελώντας). Εμένα με ενδιαφέρει το ταρτάν και το χόρτο».
- Ποιοι είναι οι μελλοντικοί σας στόχοι;»
«Τα παιδιά που γυμνάζω θέλω να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται και να διακρίνονται πανελληνίως αρχικά και μετά βαλκανικούς και αν μπορούν και πανευρωπαϊκούς. Και ολυμπιακούς όποιος έχει την διάθεση να μείνει και να δουλέψει σκληρά».
Τρομερά επιτεύγματα πέτυχε στον μαραθώνιο η Παναγιώτα Νικολακοπούλου
Οι πρωταγωνιστές
* Η 22χρονη Ελένη Κυδωνιάτη, η οποία είναι από τις πιο παλιές από τις εν ενέργεια αθλήτριες του συλλόγου, συμπληρώνοντας φέτος 11 χρόνια στον στίβο με μετάλλια και διακρίσεις σε πανελλήνιους αγώνες, τόνισε:
«Αρχικά έκανα κολύμβηση. Δεν ήταν ο στίβος στο πλάνο. Απλά ξεκίνησα συνδυάστηκα με την κολύμβηση. Ωστόσο, με κέρδισε ο στίβος. Αγάπησα περισσότερο τον στίβο απ' την κολύμβηση. Και σιγά σιγά ξεκίνησα να συμμετέχω στα πανελλήνια πρωταθλήματα απ' την δεύτερη χρονιά και από τότε είχα στόχο την διάκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας μου. Και φέτος θα είμαι και πρώτη χρονιά στο γυναικών έχοντας πάλι τον ίδιο στόχο.
Ο στίβος δεν εκτιμάται και πολύ στην Ελλάδα, αλλά στην Πάτρα ευτυχώς έχουμε πολύ καλές εγκαταστάσεις σε σχέση με άλλες πόλεις. Κάνω προπονήσεις καθημερινά εδώ στο Παμπελοποννησιακό, έχουμε επίσης και το βοηθητικό που είναι πολύ καλό. Η ομάδα μου διαθέτει και ειδική αίθουσα με όργανα ενδυνάμωσης και βάρη. Γενικά θα θέλαμε να ήταν λίγο καλύτερες οι συνθήκες στο στάδιο, δηλαδή να μπορούμε να πατάμε το χορτάρι αλλά απαγορεύεται και να είναι αναμμένοι οι προβολείς για να βλέπουμε το βράδυ όταν κάνουμε τις προπονήσεις μας, Με λίγα λόγια υπάρχουν οι εγκαταστάσεις αλλά δεν μας αφήνουν να τις χρησιμοποιούμε όπως θα θέλαμε. Κάποιοι χώροι είναι απαγορευμένοι. Με τον προπονητή μου έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Γνωριζόμαστε περισσότερα χρόνια από τα χρόνια που αθλούμε. Μου έχει σταθεί πολύ και με έχει στηρίξει. Πιστεύω ότι σε ένα ατομικό αγώνισμα παίζει πρωταρχικό ρόλο η σχέση με τον προπονητή στο να εξελίσσεται ο αθλητής. Κάθε φορά όταν προκύπτουν μικροτραυματισμοί ή προβλήματα είναι πάντα δίπλα μας. Είναι και στα τυπικά δίπλα μας αλλά και σαν άνθρωπος είναι πάντα κοντά μας».
Η Ελένη Κυδωνιάτη μίλησε για τα μετάλλια και τις διακρίσεις της, αλλά και για τον μελλοντικό της στόχο:
«Τα αγωνίσματά μου είναι τα 3.000μ. με φυσικά εμπόδια και το πεντάρι. Έχω δύο πανελλήνια μετάλλια στα 3000μ. με φυσικά εμπόδια. Ένα στην κατηγορία των νεανίδων και ένα στην κατηγορία των νέων γυναικών, το 2012 και το 2013. Αυτές είναι και οι καλύτερές μου διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο. Επίσης, έχω ξεκινήσει να τρέχω σε μαραθωνίους από πέρσι. Φέτος έκανα ένα καλό ατομικό ρεκόρ στην Κέρκυρα. Θέλω να βελτιώσω περισσότερο το ατομικό ρεκόρ στο πεντάρι που μάλλον θα γίνει για αυτήν την χρονιά το βασικό μου αγώνισμα, και να πετύχω μία διάκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα».
* Από τους πλέον διακεκριμένους αθλητές του Πέλοπα Πατρών, Γιώργος Σγούρας, μίλησε για την ομάδα, τα ρεκόρ του, όσο και για τους νέους του στόχους:
«Ξεκίνησα τον στίβο όταν ήμουν 15 χρόνων. Μου το πρότεινε ένας φίλος μου και σκέφτηκα ότι είναι μια πολύ καλή ιδέα. Θεώρησα ότι ο στίβος είναι ένας καλύτερος τρόπος γυμναστικής απ' ότι το ποδόσφαιρο, που πήγαινα τότε. Όσο περνούσε ο καιρός, το έβλεπα όλο και πιο σοβαρά. Είδα ότι είχα τις δυνατότητες να συνεχίσω και να κάνω πρωταθλητισμό. Είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε ένα από τα καλύτερα στάδια στην Ελλάδα, το Παμπελοποννησιακό και οι προπονήσεις μας είναι ιδανικές. Έχουμε επίσης και το βοηθητικό γήπεδο που προπονούμαστε. Παράλληλα γυμνάζονται και άλλες ομάδες εκεί. Ο Πέλοπας διαθέτει και τμήμα Άρσης Βαρών και ως εκ τούτου έχουμε την τύχη με το μέρος μας διότι διαθέτουμε δική μας αίθουσα με βάρη και όργανα, που έχει ως αποτέλεσμα να γυμναζόμαστε σωστά και να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Οι σχέσεις μου με τον προπονητή, τον Γ. Μιχαλόπουλο, είναι πολύ καλές. Με στηρίζει όταν αντιμετωπίζω τραυματισμούς και μου δίνει τεράστια ώθηση στο να συνεχίσω. Με έχει βοηθήσει ψυχολογικά και σωματικά κι ένα μερίδιο των διακρίσεών μου τις οφείλω προπάντων στον προπονητή μου. Ξέρει τις αδυναμίες μου και δουλεύουμε συνέχεια πάνω σε αυτό. Βοηθάει ψυχολογικά και δίνει κίνητρα στους αθλητές και στηρίζει όλα τα παιδιά που έχουν δυνατότητες και ταλέντο. Οι διακρίσεις ξεκίνησαν από τον πρώτο χρόνο που πήγα στον Πέλοπα. Ως παμπαίδας Α' συμμετείχα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 600 μέτρων, παίρνοντας την 2η θέση. Στο παιδικό πήρα την 5η θέση στα 400μ., και το ίδιο καλοκαίρι πήρα μέρος με την εθνική ομάδα, στην συνάντηση Ελλάδας – Κύπρου, όπου κατέκτησα το αργυρό μετάλλιο στα 400 μέτρα. Στην Τρίτη Λυκείου πήρα μέρος στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, όπου ήμουν 3ος στα 400 μ. με ατομικό ρεκόρ. Τέλος, το καλοκαίρι, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων, κατέκτησα το ασημένιο μετάλλιο στα 400μ, με χρόνο 49.09 δευτερόλεπτα. Μελλοντικός μου στόχος είναι να καταλάβω την πρώτη θέση σ' ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας μου και να πάρω μέρος με το εθνόσημο σε διοργανώσεις του εξωτερικού.
* Ένας επίσης ταλαντούχος αθλητής με τριετή θητεία στην ομάδα του Πέλοπα, Γιώργος Καρλής, μίλησε για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του στον Πέλοπα:
«Στην αρχή το έβλεπα σαν ένα βοήθημα για το ποδόσφαιρο επειδή έκανα λίγες φορές την εβδομάδα ποδόσφαιρο και σκέφτηκα ότι πρέπει να ξεκινήσω τον στίβο για να φτιάξω και φυσική κατάσταση και ενδυνάμωση. Με είδαν οι προπονητές, συμμετείχα περισσότερο στο κομμάτι των προπονήσεων του στίβου και κατέβηκα σε αγώνες. Άρχισα να παίρνω τα πρώτα μετάλλια και «κόλλησα». Σταμάτησα το ποδόσφαιρο και ουσιαστικά ξεκίνησα ενεργά με τον στίβο και συνεχίζω κανονικά μέχρι και σήμερα. Για να κάνεις μία επιτυχία πρέπει να εφαρμόσεις το προπονητικό πρόγραμμα που θα σου πει ο προπονητής. Δηλαδή, κάνοντας αυτήν την προπόνηση και χωρίς τραυματισμούς θα έχεις και επιτυχίες. Ο Γιώργος Μιχαλόπουλος μας στηρίζει, μας ενθαρρύνει προτρέποντας μας στο να συνεχίσουμε και να μην τα παρατήσουμε. Σε περιπτώσεις τραυματισμών μας τονώνει το ηθικό, διότι όταν τραυματίζεσαι, πέφτει η ψυχολογία. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλός προπονητής και θεωρώ ότι σε αυτό που κάνει στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις είναι ο κορυφαίος στην Πάτρα και ένας απ' τους καλύτερους στην Ελλάδα. Έχει βγάλει σπουδαίους αθλητές όπως ο Αλέξης Γκότσης που συμμετείχε σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, σε πανευρωπαϊκά και ήταν και βαλκανιονίκης, και η Μαρία Πολίζου, η οποία τα περισσότερα χρόνια που προπονούταν με τον Γιώργο Μιχαλόπουλο, έλαβε μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ομάδα διαθέτει μία αίθουσα με βάρη, όργανα γυμναστικής και μας βοηθούν στην ενδυνάμωση και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο. Ακόμα, είμαστε τυχεροί που διαθέτουμε δική μας αίθουσα. Μας βοήθησε και το γεγονός ότι υπάρχει και τμήμα άρσης βαρών στον Πέλοπα και γι' αυτόν τον λόγο έχουμε δική μας αίθουσα. Αυτές είναι οι πιο εξειδικευμένες εγκαταστάσεις και το κάτι παραπάνω από άλλες ομάδες και σίγουρα μας βοηθά περισσότερο. Ένα πρόβλημα θεωρώ ότι είναι η έλλειψη ταρτάν, και στα 600μ. Αλλά απ' την άλλη είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε το υπόγειο στο Παμπελοποννησιακό διότι άλλες πόλεις δεν έχουν αυτό το προνόμιο και πιθανότατα να υπάρχουν αναβολές προπονήσεων η να δουλεύουν υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες. Αναφορικά με τις διακρίσεις μου, ως παμπαίδας κατέλαβα την 4η θέση στο πρωτάθλημα, ενώ στο παιδικό ήμουν 6ος στην Ελλάδα, δύο χρονιές. Μελλοντικοί μου στόχοι είναι αν είναι δυνατόν να συμμετέχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που είναι το όνειρο κάθε αθλητή και να πάρω μέρος στους βαλκανικούς αγώνες, στα πανευρωπαϊκά και γενικότερα να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται».
Ιπταται η Ελένη Κυδωνιάτη.


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
Όλα τα μετάλλια του Πέλοπα
Η λίστα με τα μετάλλια του Πέλοπα στα πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου έχει ως εξής:
ΕΤΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΘΕΣΗ ΑΘΛΗΤΗΣ
2017 Ανοικτός Εφήβων 400μ. εμπόδια 2 Σγούρας Γιώργος
2015 Ανοικτός Κορασίδων 3.000μ. ανωμάλου 3 Κριλή Σοφία
2014 Ανοικτός Νεανίδων 3.000μ. 3 Κριλή Σοφία
2014 Ανοικτός Κορασίδων 3.000μ. 1 Κριλή Σοφία
2014 Ανοικτός Κορασίδων 3.000μ. ανωμάλου 2 Κριλή Σοφία
2013 Ανοικτός Νέων ανδρών 3.000μ. στιπλ 2 Βουτσινάς Παναγιώτης
2013 Ανοικτός Νέων ανδρών 8.000μ. ανωμάλου 3 Βουτσινάς Παναγιώτης
2013 Ανοικτός Νέων γυναικών 3.000μ. στιπλ 3 Κυδωνιάτη Ελένη
2013 Ανοικτός Εφήβων 10.000μ. 2 Μάντζιος Κωνσταντίνος
2012 Ανοικτός Γυναικών Ημιμαραθώνιος 1 Στεφανοπούλου Κωνσταντίνα
2012 Ανοικτός Νέων ανδρών 10.000μ. 1 Βουτσινάς Παναγιώτης
2012 Ανοικτός Νέων ανδρών 3.000μ. στιπλ 2 Βουτσινάς Γρηγόρης
2012 Ανοικτός Νεανίδων 3.000μ. στιπλ 3 Κυδωνιάτη Ελένη
2012 Ανοικτός Παγκορασίδων Α' 1.000μ. 2 Κυδωνιάτη Βασιλική
2011 Ανοικτός Νέων ανδρών 3.000μ. στιπλ 3 Βουτσινάς Παναγιώτης
2010 Ανοικτός Γυναικών Μαραθώνιος 3 Φωτοπούλου Κατερίνα
2010 Ανοικτός Νέων ανδρών 3.000μ. στιπλ 1 Βουτσινάς Παναγιώτης
2010 Ανοικτός Εφήβων 10.000μ. 1 Βουτσινάς Παναγιώτης
2010 Ανοικτός Εφήβων 3.000μ. στιπλ 1 Βουτσινάς Παναγιώτης
2010 Ανοικτός Εφήβων 6.000μ. ανωμάλου 1 Βουτσινάς Γρηγόρης
2010 Ανοικτός Εφήβων 6.000μ. ανωμάλου 2 Βουτσινάς Παναγιώτης
2010 Ανοικτός Παμπαίδων Α' 600μ. 2 Κυδωνιάτης Ιάσων
2009 Ανοικτός Νέων ανδρών 3.000μ. στιπλ 1 Βουτσινάς Γρηγόρης
2009 Ανοικτός Νέων ανδρών 10.000μ. 3 Βουτσινάς Παναγιώτης
2009 Ανοικτός Νέων γυναικών 100μ. εμπόδια 3 Πέγκα Δήμητρα
2009 Ανοικτός Εφήβων 10.000μ. 1 Βουτσινάς Παναγιώτης
2009 Ανοικτός Εφήβων 3.000μ. στιπλ 1 Βουτσινάς Γρηγόρης
2009 Ανοικτός Εφήβων 6.000μ. ανωμάλου 1 Βουτσινάς Γρηγόρης
2009 Ανοικτός Εφήβων 5.000μ. 2 Βουτσινάς Γρηγόρης
2009 Ανοικτός Εφήβων 1.500μ. 2 Βουτσινάς Παναγιώτης
2009 Ανοικτός Νεανίδων 100μ. εμπόδια 3 Πέγκα Δήμητρα
2008 Κλειστός Γυναικών 3.000μ. 3 Κατσακιώρη Παρασκευή
2008 Ανοικτός Γυναικών 10.000μ. 2 Φωτοπούλου Κατερίνα
2008 Ανοικτός Νέων ανδρών 1.500μ. 3 Βουτσινάς Γρηγόρης
2008 Ανοικτός Εφήβων 1.500μ. 3 Βουτσινάς Γρηγόρης
2008 Ανοικτός Παίδων 1.500μ. 1 Βουτσινάς Γρηγόρης
2008 Ανοικτός Παίδων 4.000μ. ανωμάλου 3 Βουτσινάς Γρηγόρης
2008 Ανοικτός Παίδων 800μ. 3 Βουτσινάς Γρηγόρης
2007 Ανοικτός Παίδων 1.500μ. 2 Βουτσινάς Γρηγόρης
2001 Ανοικτός Γυναικών Μαραθώνιος 3 Νικολοπούλου Αριστέα
2000 Ανοικτός Γυναικών 10.000μ. 2 Νικολακοπούλου - Λουβή Παναγιώτα
2000 Ανοικτός Γυναικών Μαραθώνιος 2 Καρακάση Ασημίνα
2000 Ανοικτός Γυναικών Μαραθώνιος 3 Νικολακοπούλου - Λουβή Παναγιώτα
1999 Ανοικτός Γυναικών Μαραθώνιος 1 Νικολακοπούλου - Λουβή Παναγιώτα
1999 Ανοικτός Γυναικών 10.000μ. 3 Φωτοπούλου Κατερίνα
1999 Ανοικτός Νέων γυναικών 10.000μ. 1 Φωτοπούλου Κατερίνα
1999 Ανοικτός Νέων γυναικών 5.000μ. 2 Φωτοπούλου Κατερίνα
1998 Κλειστός Γυναικών 3.000μ. 1 Φωτοπούλου Κατερίνα
1998 Κλειστός Γυναικών 1.500μ. 2 Φωτοπούλου Κατερίνα
1998 Ανοικτός Ανδρών 8.000μ. ανωμάλου 3 Μπιλιανός Σωτήρης
1998 Ανοικτός Γυναικών Μαραθώνιος 1 Νικολακοπούλου - Λουβή Παναγιώτα
1998 Ανοικτός Γυναικών Μαραθώνιος 2 Νικολοπούλου Αριστέα
1998 Ανοικτός Γυναικών 10.000μ. 3 Φωτοπούλου Κατερίνα
1998 Ανοικτός Νέων γυναικών 5.000μ. 1 Φωτοπούλου Κατερίνα
1998 Ανοικτός Νέων γυναικών 10.000μ. 1 Φωτοπούλου Κατερίνα
1998 Ανοικτός Νέων γυναικών 3.000μ. ανωμάλου 1 Φωτοπούλου Κατερίνα
1997 Ανοικτός Γυναικών Μαραθώνιος 1 Νικολακοπούλου - Λουβή Παναγιώτα
1997 Ανοικτός Γυναικών 10.000μ. 2 Νικολακοπούλου - Λουβή Παναγιώτα
1997 Ανοικτός Γυναικών 10.000μ. 2 Φωτοπούλου Κατερίνα
1997 Ανοικτός Νέων γυναικών 5.000μ. 1 Φωτοπούλου Κατερίνα
1997 Ανοικτός Νέων γυναικών 10.000μ. 1 Φωτοπούλου Κατερίνα
1997 Ανοικτός Νεανίδων 5.000μ. 3 Καρακάση Ασημίνα
1996 Κλειστός Νεανίδων 3.000μ. 1 Φωτοπούλου Κατερίνα
1996 Ανοικτός Ανδρών 12.000μ. ανωμάλου 2 Γκότσης Αλέξης
1996 Ανοικτός Γυναικών Μαραθώνιος 1 Νικολακοπούλου - Λουβή Παναγιώτα
1996 Ανοικτός Γυναικών 5.000μ. 2 Φωτοπούλου Κατερίνα
1996 Ανοικτός Νέων γυναικών 5.000μ. 2 Φωτοπούλου Κατερίνα
1996 Ανοικτός Νεανίδων 3.000μ. 1 Φωτοπούλου Κατερίνα
1996 Ανοικτός Νεανίδων 10.000μ. 1 Φωτοπούλου Κατερίνα
1996 Ανοικτός Νεανίδων 2.000μ. ανωμάλου 3 Φωτοπούλου Κατερίνα
1995 Κλειστός Νεανίδων 3.000μ. 1 Φωτοπούλου Κατερίνα
1995 Ανοικτός Γυναικών Μαραθώνιος 1 Νικολακοπούλου - Λουβή Παναγιώτα
1995 Ανοικτός Γυναικών 10.000μ. 2 Νικολακοπούλου - Λουβή Παναγιώτα
1995 Ανοικτός Γυναικών Μαραθώνιος 3 Πετροπούλου Παναγιώτα
1995 Ανοικτός Νέων γυναικών 5.000μ. 1 Φωτοπούλου Κατερίνα
1995 Ανοικτός Νέων γυναικών 10.000μ. 1 Φωτοπούλου Κατερίνα
1995 Ανοικτός Νεανίδων 3.000μ. 1 Φωτοπούλου Κατερίνα
1995 Ανοικτός Νεανίδων 10.000μ. 1 Φωτοπούλου Κατερίνα
1994 Ανοικτός Κορασίδων 1.500μ. 3 Φωτοπούλου Κατερίνα
1993 Ανοικτός Γυναικών Μαραθώνιος 1 Πετροπούλου Παναγιώτα


Α.Μ. - Τ.Σ

Υποστήριξη: SilkTech