Παναχαϊκή: Προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός - Διακαής πόθος ο Αραβίδης

Παρασκευή, Ιούλιος 3, 2020 - 9:02πμ

Με γοργούς ρυθμούς κυλάει ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην ποδοσφαιρική Παναχαϊκή, ακόμα και αν δεν υπάρχουν ακόμα επίσημες ανακοινώσεις για συμφωνίες με ποδοσφαιριστές.

Όπως ανέφεραν εξάλλου και οι Δημήτρης Ελευθερόπουλος και Νίκος Λουμπαρδέας στην παρουσίαση του πρώτου, οι «κοκκινόμαυροι» θέλουν να ολοκληρώσουν πρώτα τις διαπραγματεύσεις τους με τους ποδοσφαιριστές που ανήκαν στο δυναμικό της ομάδας που τελείωσε τη χρονιά.

Πολλοί παίχτες περνούν από αξιολόγηση του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή αυτή την περίοδο, με τους δύο άνδρες να έχουν καταλήξει στους στόχους τους.

Μετά τους Μανώλη Φαζό και Τάσο Κρητικό, που φαίνεται να αποτελούν προτεραιότητα σύμφωνα με το ρεπορτάζ τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ο Χρήστος Αραβίδης φαίνεται να αποτελεί διακαή πόθο στο Πατρινό στρατόπεδο.

Ο πολύπειρος Έλληνας επιθετικός της Λαμίας βρίσκεται στο στόχαστρο των «κοκκινόμαυρων» για την ενίσχυση τους την νέα σεζόν, με στόχο την επιστροφή τους σε επίπεδο Super League 1.

Είναι ένας παίκτης που με την ποιότητα του μπορεί να κάνει τη διαφορά. Γεγονός που έχει φανεί και στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με τα κυανόλευκα της Λαμίας.

Υποστήριξη: SilkTech