«Αυλαία» στα καλοκαιρινά καμπ του Αίολου Αγυιάς

Δευτέρα, Ιούνιος 29, 2020 - 12:02μμ

Ανοίγει τη Δευτέρα 29/6 η «αυλαία» στα δυο καλοκαιρινά καμπ που διοργανώνει, κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ο Αίολος Αγυιάς. Ο λόγος για το Basketball Development Camp και το Sports Camp, τα οποία έχουν γίνει θεσμός τα τελευταία 9 χρόνια.

Τα δυο καμπ θα δώσουν τη δυνατότητα στα παιδιά να αθληθούν και ταυτόχρονα να μυηθούν στα μυστικά του αθλητισμού από έμπειρους και εξειδικευμένους προπονητές, κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και σε ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον.

Το 3rd Basketball Development Camp αφορά παιδιά από 7 έως 15 ετών και θα περιλαμβάνει έξτρα μαθήματα μπάσκετ από το σταφ του Αίολου Αγυιάς και άλλους γνωστούς προπονητές.

Το Sports Camp περιλαμβάνει κολύμπι στην υπερσύγχρονη πισίνα του πολυχώρου «Three Action», καθώς και πολλά αθλήματα, παιχνίδια και δημιουργική απασχόληση. Το Camp απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 5 έως 15 ετών.

Το ραντεβού δίνεται από σήμερα και μέχρι τον Σεπτέμβριο στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του πολυχώρου «Three Action στην Αγυιά, στην οδό Ισιδώρου 5 και 9. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2610-454.585.

 

Υποστήριξη: SilkTech