Μεγάλη στιγμή: «Ελέ», Βοηθητικό, πούλμαν (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΦΩΤΟ)

Κυριακή, Ιούνιος 28, 2020 - 8:29μμ

Γιορτή για την Παναχαϊκή το βράδυ της Κυριακής στο προσφάτως ανακατασκευασμένο προπονητικό της κέντρο "Αλ. Σπανός".

πατήστε reload για ανανέωση

Είχαμε τα εγκαίνια του σημαντικής αυτής αθλητικής εγκατάστασης, μα και την παρουσίαση του πούλμαν της ομάδας, στα "κοκκινόμαυρα" βαμμένο, αλλά και του νέου της προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον Αγιασμό και σύντομους χαιρετισμούς από τους βουλευτ'ες κ.κ. Τσιγκρή και Μάρκου, και αμέσως μετά απ ότους αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Μπονάνο και Ζαΐμη.

Μάλιστα, για λογαριασμο της Περιφέρειας  δηλώνουν στήριξη από την ΠΔΕ στην Παναχαϊκή.

Και ανακοίνωσαν σχέδια για ανακαίνιση του γηπέδου στην Αγυιά (στο πέταλο)!

Ακολούθησε ο χαιρετισμός από τον αντιδήμαρχο Τάκη Πετρόπουλο

Μόλις τώρα η βράβευση του Αλέξανδρου Σπανού από τον Άγγελο Δανιήλ, πρόεδρο ΕΠΣΑ. Ο Αλ. Σπανός είναι ένας ακούραστος εργάτης του τοπικού ποδοσφαίρου και της Οβρυάς

ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΤΟΧΟΣ Η ΣΠΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Έχοντας στο πλευρό του τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Λουμπαρδέα, ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής Δημήτρης Ελευθερόπουλος είπε:
"Υπήρξε σύμπνοια απόψεων με διοίκηση και τεχνικό διευθυντή και έτσι συμφωνησα αμέσως. Στόχος ο πρωταθλητισμός! Δεν μας επηρεάζει τον προγραμματισμό η αναδιάρθρωση και ο κορωνοϊός γιατί εμείς κάνουμε σχεδιασμό πρωταθλητισμού.
Τιμή μου που είμαι στην Παναχαϊκή, είναι ιστορική ομάδα που βρίσκεται σε διαφορετική κατηγορία από το μέγεθος της. Θα έχουμε ρόστερ 25 παιχτών".

Σχολιάζοντας μάλιστα το ρεπορτάζ του sportin.gr είπε πως "μακάρι να είμαι και ο τυχερός", ενώ πρόσθεσε: 'Εχουμε καταλήξει στους στόχους μας αλλά και στο plan b για κάθε θέση παίκτη".

Η βραδιά έκλεισε με ρίψη πυροτεχνημάτων

ΗΛΙΑΣ ΜΑΤΣΑΣ

Υποστήριξη: SilkTech