Περίπατος Ολυμπιακού, 3-0 τον Παναθηναϊκό

Κυριακή, Ιούνιος 21, 2020 - 11:30μμ

Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» ουσιαστικά από νωρίς το ματς με τον Παναθηναϊκό, του οποίου επικράτησε 3-0, έχοντας προίκα δύο γκολ από τα μέσα του πρώτου μέρους, βρέθηκε πιο κοντά στον τίτλο συνεχίζοντας με το απόλυτο στα play off και πάει με ψυχολογία στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γκιγέρμε με ωραίο γκολ άνοιξε το σκορ στο 5’, ενώ ο… συνήθης ύποπτος, Ελ Αραμπί, «χτύπησε» στο 21’, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι αποτελεσματικοί σε εκείνο το σημείο, αλλά όχι στη συνέχεια. Το τρίτο γκολ πέτυχε ο Καφού στις καθυστερήσεις.

ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1

Ξάνθη και Παναιτωλικός έμειναν στο 1-1 στα Πηγάδια σε ένα αποτέλεσμα το οποίο ευνοεί τους φιλοξενούμενους στη μάχη που δίνουν οι δύο ομάδες για παραμονή στη Super League.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, είχαν περισσότερες ευκαιρίες, αλλά έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό Χεσούς Φερνάντεθ. Ο Ισπανός τερματοφύλακας νικήθηκε μόνο από την άσπρη βούλα από τον Τζουρίτσκοβιτς, απέκρουσε την εκτέλεση του Κάστρο, ενώ είχε πολλές σωτήριες επεμβάσεις.

Οι δύο ομάδες είχαν παράπονα για τη διαιτησία του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου. Ο διαιτητής του συνδέσμου Αρκαδίας τα άκουσε από τους φιλοξενούμενους για το πέναλτι το οποίο έδωσε αφού είδε και ο ίδιος το VAR, ενώ οι γηπεδούχοι του διαμαρτυρήθηκαν για το φάουλ από το οποίο προήλθε το 1-1.

Σκόρερ:  62' πεν. Τζουρίτσκοβιτς / 83' Μπαΐροβιτς

Κίτρινες:  / 6' Ντίας, 15' Ντάλσιο

Κόκκινες: 69' Κάστρο

Υποστήριξη: SilkTech