Επίδειξη ήθους από Κ. Θεοδωρακόπουλο - Λ. Πετρόπουλο (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, Ιούνιος 22, 2020 - 10:00πμ

Οι δύο γνωστοί (παίδες) αθλητές της Ολυμπιάδας Πατρών Κώστας Θεοδωρακόπουλος και Λεωνίδας Πετρόπουλος, έδωσαν μαθήματα συναθλητικής συμπεριφοράς το Σάββατο στο τουρνουά Beach Volley που διεξήχθη στο κέντρο "ΛΟΥΞ plus 'n light" στη Λεύκα Πατρών.

Συγκεκριμένα, στα ημιτελικά της κατηγορίας ανδρών όταν ένας εκ των αντιπάλων τους δεν μπορούσε να συνεχίσει λόγο κράμπας στον γαστροκνήμιο, αντί να ζητήσουν να κατοχυρωθεί υπέρ τους το παιχνίδι, δέχτηκαν να διακοπεί ο αγώνας και να συνεχιστεί την άλλη ημέρα το απόγευμα, που οι αντίπαλοί τους θα είναι πάλι σε θέση να αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις.

Το δίδυμο Κώστας/Λεώ πέρυσι είχαν κατακτήσει την 1η θέση στις κατηγορίες Junior Πελοποννήσου (ΕΣΠΕΠ), την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley (K17) και είχαν λάβει μέρος και στις κατηγορίες Κ19 και Κ21 του πανελληνίου φτάνοντας την 7η και 9η θέση αντίστοιχα.

Φέτος πλέον έχουν ξεκινήσει δυνατά και συναγωνίζονται με ανδρικά ζευγάρια με έμπειρους αθλητές του χώρου, στις τοπικές διοργανώσεις έχοντας στραμμένα τα βλέμματά τους στις πανελλήνιες διοργανώσεις που θα υπάρξουν όπως το Κ19-NORTH (βορείου Ελλάδος) και άλλες διοργανώσεις πανελλήνιας εμβέλειας.

Όλοι εύχονται πολλές επιτυχίες και να διατηρήσουν για πάντα τον ακέραιο και δίκαιο χαρακτήρα που έδειξαν σε αυτό το τουρνουά!

Υποστήριξη: SilkTech