Οι κανονιέρηδες της Ακαδημίας των Σπορ

Τρίτη, Ιούνιος 23, 2020 - 8:00πμ

Ανακοινώθηκαν από την ΔΕΠ/ΟΧΕ οι πρώτοι σκόρερ της φετινής περιόδου όλων των κατηγοριών και μαζί και της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών που συμμετείχε η Πατρινή ομάδα της Ακαδημία των Σπορ, που ως γνωστόν τελικά κατέλαβε την έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα (μέτρησε η βαθμολογία όταν σταμάτησε το πρωτάθλημα λόγω covid-19).

Σίγουρα η θέση της πρασίνων είναι πλασματική εάν αναλογιστεί κάποιος ότι η ομάδα της Πάτρας είχε τέσσερεις αγώνες λιγότερους από τις υπόλοιπες ομάδες, μιας και είχε σταματήσει να αγωνίζεται δύο βδομάδες νωρίτερα από τις υπόλοιπες ομάδες λόγω των μέτρων της πανδημίας.

Στην σειρά των σκόρερ τρεις Πατρινοί παίκτες φιγουράρουν στην πρώτη 18αδα με καλύτερο τον Κανέλλο Γεωργίου στην 11η θέση με 59 γκολ, τον ακολουθεί ο Αλέξης Παπαγιαννόπουλος στην 14η θέση με 56 γκολ και τρίτος είναι ο Παναγιώτης Παναγιωταρόπουλος με 49 γκολ.
Με 331 γκολ στην επίθεση και με 4 αγώνες λιγότερους η Ακαδημία των Σπορ είχε την 7η καλύτερη επίθεση, ενώ με 320 γκολ στην άμυνα ήταν στην σειρά η 3η καλύτερη.

Όσον αφορά τους σκόρερ ο προπονητής των πρασίνων Γιάννης Παπαγιαννόπουλος τονίζει: "Η κατηγορία προϋποθέτει μεγάλη εμπειρία και δεν είναι τυχαίο οι θέσεις που κατέλαβαν οι παίκτες μας μιας και έχουν μεγάλη εμπειρία πολλών ετών ως αθλητές. Είναι και οι τρεις χαρισματικοί σκόρερ, δίνουν λύσεις στα δύσκολα σημεία στην ομάδα αλλά και στους συμπαίκτες τους και σίγουρα οι θέσεις τους είναι πλασματικές μιας και σταματήσαμε το πρωτάθλημα με τέσσερεις αγωνιστικές λιγότερες".

Υποστήριξη: SilkTech