“Ταράζει τα νερά” με Λιακόπουλο ο Απόλλων Πατρών

Κυριακή, Ιούνιος 21, 2020 - 5:00μμ

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και ο Απόλλωνας Πάτρας έκανε… θόρυβο εκεί με την συμφωνία του με τον Νίκο Βετούλα, η συνέχεια δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες.

Οι Πατρινοί ετοιμάζουν το “κόλπο” με τον Νίκο Λιακόπουλο για να δείξουν προς κάθε κατεύθυνση ότι θα μπουν στο επόμενο πρωτάθλημα της Α2 με μοναδικό στόχο την άνοδο.

O 37χρονος σκόρερ ήταν εκ των ηγετών της περσινής πορείας του Διαγόρα Δρυοπιδέων, ο οποίος εντυπωσίασε στο κύπελλο φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά μετά από σειρά αποκλεισμών ομάδων της Basket League και εν τέλει και μέχρι το δικαίωμα ανόδου στην μεγαλύτερη κατηγορία ως δεύτερος στην Α2 στο σημείο της διακοπής.

Ο Λιακόπουλος ήταν ο πρώτος σκόρερ του Διαγόρα σε μέσο όρο με 20,9 , αφού σε απόλυτα νούμερα τον προσπέρασε ο Βαγγέλης Καράμπουλας όμως έχοντας παίξει τρία ματς περισσότερα και ετοιμάζεται για τον 16ο σταθμό της καριέρας τους μετά τους Σπόρτινγκ (2 φορές), Μαρούσι, Ηράκλειο, Ηλυσιακό, Δάφνη, Παγκράτι, Ηρακλή, Πέραμα, Κολοσσό, Πανελευσινιακό, Κηφισιά, Φάρο, Λευκάδα, Ιωνικό και Διαγόρα με τις τελευταίες του παρουσίες να έχουν συνδυαστεί και με συνεχόμενες ανόδους των ομάδων του.

Βετούλας και Λιακόπουλος είχαν συνυπάρξει και στον Ιωνικό και ο Ελληνας προπονητής ξέρει κάθε πτυχή του παιχνιδιού του έμπειρου γκαρντ και τι μπορεί να του προσφέρει στην νέα προσπάθεια.

Υποστήριξη: SilkTech