Επενδύει στο Costa Navarino ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Παρασκευή, Ιούνιος 19, 2020 - 5:21μμ

Την αγάπη του για την Ελλάδα δείχνει με κάθε ευκαιρία ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο. Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν οι φήμες πως ο Πορτογάλος σουπερστάρ θέλει να επενδύσει αγοράζοντας μία από τις διαθέσιμες βίλες στο Costa Navarino.

O δημοφιλής ποδοσφαιριστής πέρασε το 2018 τις καλοκαιρινές του διακοπές στο πολυτελές συγκρότημα της  Μεσσηνίας και φέρεται να αγόρασε βίλα στο καινούργιο συγκρότημα, στο οποίο πωλούνται πολυτελείς κατοικίες αξίας από 1,2-1,7 εκατ. Ευρώ.

Όλες οι βίλες έχουν δυτικό προσανατολισμό, θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και στο γήπεδο γκολφ The Dunes Course, διαθέτουν ιδιωτική πισίνα, καθώς και το πλεονέκτημα ότι μπορούν να διατεθούν προς ενοικίαση με ειδικούς όρους, σύμφωνα με τη νομοθεσία που διέπει τα Σύνθετα Τουριστικά Καταλύματα.

Θα παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους έτοιμες προς χρήση, ενώ η ΤΕΜΕΣ, φορέας διαχείρισης και ανάπτυξης της Costa Navarino, θα τους παρέχει πλήρεις υπηρεσίες για τη συντήρηση και διατήρησή τους.

Ένας άλλος σταρ του αθλητισμού που έχει αγοράζει ήδη σπίτι στο Costa Navarino είναι ο Σέρβος μπασκετμπολίστας Νίκολα Μιλουτίνοφ που έφυγε από τον Ολυμπιακό φέτος το καλοκαιρι, υπογράφοντας χρυσό συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Σέρβος σέντερ που έχει δηλώσει και δείξει  πόσο αγαπά την Ελλάδα, αγόρασε παραθεριστική κατοικία στο Costa Navarino, αξίας 1,5 εκατ.  ευρώ.

Υποστήριξη: SilkTech