Με αντιπροσωπεία της SL2 συναντήθηκε ο Λ. Αυγενάκης

Τετάρτη, Ιούνιος 10, 2020 - 11:02πμ

Με αντιπροσωπεία της Super League 2, την οποία αποτελούσαν οι Λ. Λεουτσάκος (πρόεδρος), Γ. Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Π. Μονεμβασιώτης (Απόλλων Σμύρνης), Αντ. Ροκάκης (Χανιά), Κ. Κολοκυθάς (Λεβαδειακός) και Χ. Σταμούλης (Απόλλων Πόντου) συναντήθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης το απόγευμα της Τρίτης (09/06).

Αντικείμενο της συζήτησης η απόφαση - πρόταση της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας για «αναδιάρθρωση των επαγγελματικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων, εξαιτίας των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από την πανδημία Covid-19».

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, άκουσε τους προβληματισμούς τους και ανέφερε καταρχάς ότι με την συγκεκριμένη επίσημη πρόταση ανοίγει ο απαιτούμενος διάλογος για την αναγκαιότητα διαφορετικής διάρθρωσης των επαγγελματικών κατηγοριών, την οποία έχει επισημάνει από πέρσι.

Ο Υφυπουργός, στη συνέχεια, εκτίμησε ότι απαιτείται άμεσα μια συνάντηση με όλους τους εμπλεκομένους στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο (ΕΠΟ, SL1, SL2), αλλά και τους νυν τηλεοπτικούς παρόχους, προκειμένου να καταγραφούν τα πραγματικά δεδομένα της αγοράς και να εξεταστούν τα όποια περιθώρια εντός των οποίων μπορεί να προκύψει η ενδεδειγμένη λύση.

Με την πρόταση του κ. Αυγενάκη συμφώνησε η αντιπροσωπεία της Super League 2 και ζήτησαν να διοργανωθεί από το Υφυπουργείο Αθλητισμού η συνάντηση όλων των εμπλεκομένων μερών το συντομότερο δυνατόν.

Υποστήριξη: SilkTech