Αλλαγή σκυτάλης στο βόλεϊ γυναικών της Παναχαϊκής

Τρίτη, Ιούνιος 9, 2020 - 2:02μμ

Αλλαγή σκυτάλης είχαμε στον πάγκο του γυναικείου τμήματος βόλεϊ της Παναχαϊκής. Το κενό από την αιφνίδια αποχώρηση του Γιώργου Μακρυκώστα καλύφθηκε από τον Ανδρέα Φαλιέρο.

Το Κυριακή (7/6) η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή ανακοίνωσε τον νέο τεχνικό στο βόλεϊ γυναικών, την ώρα ο Γιώργος Μακρυκώστας ευχαριστούσε τη διοίκηση μετά την αποχώρησή του.

Η ανακοίνωση:

«Η Παναχαϊκή ανακοινώνει επισήμως την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Ανδρέα Φαλιέρο ο οποίος και αναλαμβάνει τη Γυναικεία μας ομάδα.

Ο έμπειρος τεχνικός που έχει δουλέψει με επιτυχία στο παρελθόν στην Παναχαϊκή και μετέπειτα εργάστηκε και σε ΕΑΠ και Θησέα, επιστρέφει στην ομάδα για να την καθοδηγήσει την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Γυναικών.

Παράλληλα, η ΠΓΕ θέλει να ανακοινώσει και τη λήξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Μακρυκώστα, ο οποίος ανέβασε την ομάδα φέτος από το Τοπικό Γυναικών.

Ευχαριστούμε τον κ. Μακρυκώστα για την προσφορά του στο σύλλογο και τονίζουμε πως η Παναχαϊκή θα είναι πάντα εδώ για εκείνον».

Το αντίο του Μακρυκώστα:

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο και το δ/σ της Παναχαϊκής Γ.Ε.,  τις αθλήτριες, τους φιλάθλους μας και όσοι ήταν δίπλα μου αυτά τα υπέροχα δυόμιση χρόνια. Εύχομαι καλή επιτυχία με περισσότερες ακόμη διακρίσεις».

Υποστήριξη: SilkTech