Συγκλονίζει ο Πύρρος Δήμας: «Παλικάρι μέχρι το τέλος η γυναίκα μου»

Δευτέρα, Ιούνιος 8, 2020 - 7:32πμ

Για το πώς τον βοήθησε η γυναίκα του, πόσο ιδανική σχέση είχε με τα παιδιά τους αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν μαζί, μίλησε για τη σύζυγό του Αναστασία, συγκινημένος, ο Πύρρος Δήμας, στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της ΕΡΤ1 "Προσωπικά" με την Έλενα Κατρίτση.

Η σύζυγος του Πύρρου Δήμα, Αναστασία, έφυγε πρόωρα από τη ζωή πριν από δύο χρόνια, έπειτα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Θυμάμαι τις δύσκολες στιγμές. Η Αναστασία ήταν τόσο δυνατή που έδινε δύναμη σε όλους μας. Και στα παιδιά και σε εμένα. Τώρα που είμαι στην Ελλάδα και είμαι σπίτι θυμάμαι μόνο τις καλές στιγμές. Σίγουρα ο χρόνος απαλύνει, πολλές φορές όμως νομίζω ότι θα τη δω μπροστά μου», εξομολογήθηκε ο χρυσός Ολυμπιονίκης.

Ερωτηθείς εάν πιστεύει ότι θα γινόταν αυτό που είναι σήμερα χωρίς την Αναστασία δίπλα του, ο γνωστός ολυμπιονίκης απάντησε αμέσως. «Όχι. Μπορεί να ήμουν συχνά μακριά για προετοιμασίες αλλά η Αναστασία ήταν δίπλα μου κάθε μέρα. Ήταν δίπλα μου σε κάθε πρόβλημά μου. Και στα εύκολα, και στα δύσκολα».

Στη συνέχεια ο Πύρρος Δήμας θυμήθηκε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μαζί με τη σύζυγό του μετά το πρώτο της χειρουργείο το 2015.

Υποστήριξη: SilkTech