Ο Κώστας Μπακαλάρος, οι στόχοι του κι ένα μοναδικό ρεκόρ

Πέμπτη, Ιούνιος 4, 2020 - 11:00μμ
Ο Κώστας Μπακαλάρος

Από το πρωί της 4ης Ιουνίου ο Προμηθέας έχει νέο πρόεδρο, τον Κώστα Μπακαλάρο, που παρουσιάστηκε «εν χορδαίς και οργάνοις» από τον Βαγγέλη Λιόλιο και τους υπόλοιπους συνεργάτες του στην οικογένεια του Προμηθέα.

Ο Κώστας Μπακαλάρος, με μακρά θητεία και προσφορά, δεκαετιών, στον τοπικό αθλητισμό, αναλαμβάνει «μπροστάρης» σε μια κρίσιμη περίοδο για τον Προμηθέα. Κι εξήγησε το γιατί:

«Μου έγινε πρόταση για να συνδράμω στην προσπάθεια της ομάδας, δεν μπορούσα να πω όχι. Θα βοηθήσω όσο μπορώ την οικογένεια του Προμηθέα, είναι το μόνο σίγουρο».

Σε ερώτηση για το τι θα θεωρούσε επιτυχία στην θητεία του, που μπορεί να φτάσει ο -ήδη σε υψηλό επίπεδο- Προμηθέας, απάντησε:

«Ό,τι καλύτερο μπορούμε να πετύχουμε, όσο πιο πολλά βήματα προς τα μπρος κάνουμε, θα είναι για μένα επιτυχία».

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΡΕΚΟΡ

Ο Κώστας Μπακαλάρος και οι επιχειρήσεις του στηρίζουν εδώ και χρόνια ομάδες της περιοχής. Η ενασχόλησή του με τα αθλητικά κοινά, ξεκίνησε τη δεκαετία του '90, όταν ανέλαβε πρόεδρος στην ΑΕΠ Ολυμπιάς. Λίγο αργότερα, όταν φτιάχτηκε το ΤΑΠ βόλεϊ, στο οποίο υπήρξε βασικός χρηματοδότης, διετέλεσε μέλος της διοίκησης του ΤΑΠ.

Το 2017 ήταν από τους πρώτους που στήριξε την σωτήρια προσπάθεια της «Παναχαϊκής συμμαχίας», αναλαμβάνοντας μάλιστα πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 για ενάμιση χρόνο (2017-2018). Και ήδη από την Πέμπτη 4 Ιουνίου είναι πρόεδρος στην ΚΑΕ Προμηθέας.

Δεν έχει υπάρξει άλλο προηγούμενο όπου ένας παράγων να έχει διατελέσει πρόεδρος σε τρία μεγάλα σωματεία της Πάτρας (Παναχαϊκή, Προμηθέας, Ολυμπιάδα), και φυσικά ως χορηγός, έχει στηρίξει δεκάδες άλλα!

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech