Επιστροφή στις προπονήσεις για τις ακαδημίες του Προμηθέα

Τρίτη, Ιούνιος 2, 2020 - 11:02πμ
Στις εκγαταστάσεις του συλλόγου σγι P-romhuthea

Η στιγμή, που όλοι στην Ακαδημία του Προμηθέα Πάτρας περίμεναν με ιδιαίτερη ανυπομονησία τον τελευταίο καιρό, έφτασε! Σήμερα Τρίτη 2 Ιουνίου ξεκινάνε και πάλι οι προπονήσεις όλων των τμημάτων της Ακαδημίας Μπάσκετ του Προμηθέα, ενώ το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου επιστρέφει στη δράση ο κύριος όγκος των μικρών αθλητών/τριών.

Δίχως, πλέον, όριο ηλικίας των αθλητών, θα ισχύσει κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων που ίσχυε και πριν την λήψη των περιοριστικών μέτρων, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών για ασφαλή άθληση.

Στο πλαίσιο της ασφαλής άθλησης ο Προμηθέας Πάτρας ακολουθεί και εναρμονίζεται με όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία και την διαφύλαξη των μικρών μας αθλητών/τριών και την ομαλή επιστροφή τους στο παρκέ.

Έτσι, εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων θα εισέρχονται μόνο οι αθλητές/τριες, ενώ οι σύνοδοί τους πρέπει να υπογράφουν σε ειδικό έντυπο, στην γραμματεία, για την άφιξη και την αποχώρηση. Ήδη, έχει αρχίσει η ενημέρωση των ενδιαφερομένων, ενώ για κάθε επιπλέον πληροφορία οι γονείς, οι αθλητές και οι αθλήτριες μπορούν ν’ απευθυνθούν στους προπονητές τους.

Υποστήριξη: SilkTech