Ραντεβού ΠΑΕ - Ερασιτεχνικής για τις οφειλές

Τετάρτη, Μάιος 27, 2020 - 10:00πμ

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει πως το προγραμματισμένο ραντεβού για την Παρασκευή (29/5) με την Ερασιτεχνική Παναχαϊκή για την αποπληρωμή της οφειλής που αναλογεί στα μισθώματα μετατίθεται.

Συγκεκριμένα, το ραντεβού θα γίνει σήμερα Τετάρτη (27/5) και ώρα 21:00 στο γραφείο του νομικού συμβούλου της ΠΑΕ Κώστα Κρεμμύδα.

Ο χρυσός χορηγός της ΠΑΕ Σπύρος Δήμου, ιδιοκτήτης της εταιρείας Westenergy, θα καταβάλλει το ποσό των 20.000 ευρώ για την εξόφληση της προαναφερόμενης οφειλής δείχνοντας την αγάπη του για το σύλλογο, τη στήριξη του σε αυτό το νέο εγχείρημα, στον πρόεδρο και στη διοίκηση.

Πρόκειται για μία κίνηση ιδιαίτερης σημασίας από την νυν διοίκηση και τον Σπύρο Δήμου καθώς μετά από αρκετά χρόνια η ΠΑΕ δείχνει με πράξεις και με χρήμα ότι αυτό που υπόσχεται το τηρεί με  συνέπεια.

Πλέον, όπως εκτιμούν στην ΠΑΕ, για την επικείμενη συμφωνία το βάρος μεταβιβάζεται στην Ερασιτεχνική και αναμένουν στην ΠΑΕ μία τελική συμφωνία στην οποία θα επικρατήσει η λογική το κοινό συμφέρον και το κοινό όφελος (win-win).

Υποστήριξη: SilkTech