Νίκος Παππάς: "Μας έτρεχαν στην Πάτρα να κοινωνήσουμε"

Κυριακή, Μάιος 24, 2020 - 11:00μμ

Ο Νίκος Παππάς έδωσε συνέντευξη και αναφερόμενος στην Εθνική αναφέρθηκε και σε περιστατικό που συνέβη στην Πάτρα τονίζοντας:

«Κοίτα, το έχω ξαναπεί, δεν με συγκινεί ιδιαίτερα η όλη διαδικασία. Τι θέλω να πω, γιατί ο κόσμος δεν τα ξέρει και δεν τα βλέπει όλα. Μιλάμε για το καλοκαίρι μας, που πάμε οικειοθελώς, ρισκάροντας την υγεία μας, την ξεκούρασή μας, άλλοι έχουν οικογένειες και δεν τις βλέπουν το καλοκαίρι, 1.002 πράγματα που μπαίνεις στην διαδικασία να θυσιάσεις, για να πας στην Εθνική. Έχω πάει αρκετά καλοκαίρια στην Εθνική και πιτσιρικάς. Μπαίνεις σε μια διαδικασία που εξυπηρετούνται κάποια συμφέροντα και κάποια αλισβερίσια.

Μας έτρεχαν 8 η ώρα το πρωί να κοινωνήσουμε στην Εκκλησία στην Πάτρα. Κάτι τραγελαφικές καταστάσεις. Δεν ξέρω τι είναι αυτά. Εμένα δεν με εκφράζουν αυτά. Ήμουν ανέκαθεν σε ένα κυλικείο απ' έξω και τους περίμενα. Είμαι 30 χρονών, έχω θυσιάσει πόσα κι είμαι εδώ, για να με τρέχεις να κοινωνήσω; Κάτι χορηγοί της πλάκας, να βάλουμε το ψεύτικο το χαμόγελό μας και να πάμε για φωτογραφίες. Το μπασκετικό είναι ωραίο, είναι όμορφο, υπάρχει το ρομαντικό της κατάστασης, αλλά όχι δεν αξίζει τον κόπο για εμένα. Σαν Νίκο δεν με εκφράζει».

ΠΗΓΗ: pod.gr

Υποστήριξη: SilkTech