Eπιστροφή στις προπονήσεις για την ελληνική τοξοβολία (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, Μάιος 12, 2020 - 8:00πμ

Το προπονητήριο της τοξοβολίας «Ευαγγελία Ψάρρα» στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών, άνοιξε για να δεχθεί ξανά τους τοξότες και τις τοξότριες που επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων για τον COVID-19.

H Eλληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας τήρησε αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο και διαμόρφωσε κατάλληλα το Ολυμπιακό προπονητήριο ενώ άφησε δύο μόνο αθλητές για κάθε στόχο που έριχναν σε διαφορετική σειρά, με την απόσταση μεταξύ τους να είναι πάντα στα 2 μέτρα.

Η μάσκα είναι απαραίτητη για τους προπονητές και για τους αθλητές τη στιγμή της εισόδου και της εξόδου από την εγκατάσταση, ενώ ο μέγιστος αριθμός αθλητών εντός του χώρου είναι 28 άτομα.

Η Ομοσπονδία προτίθεται, εκτός από τις προπονήσεις να οργανώσει μικρούς αγώνες στο ΟΑΚΑ και τοπικούς αγώνες στην περιφέρεια, όταν αυτό επιτραπεί από τη ΓΓΑ, με στόχο τη σταδιακή επιστροφή των αθλητών στην αγωνιστική δράση, χωρίς πολλές μετακινήσεις και διαμονές. Αυτό άλλωστε είναι πάγια βούληση του πατρινού προέδρου της, Πέτρου Συναδινού.

Οι αθλητές που μπορούν να χρησιμοποιούν το προπονητήριο του ΟΑΚΑ έχουν χωριστεί σε δύο κατηγορίες και στην πρώτη ανήκουν όσοι έχουν επιλεγεί από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές και είχαν φέτος συμμετοχή στα προπονητικά camp και τις προπονήσεις των Προεθνικών ομάδων και διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. Η δεύτερη κατηγορία αποτελείται από αθλητές σωματείων που έχουν γεννηθεί ως τις 31/12/2005 και μετά και είναι ενεργοί αθλητές. .

Υποστήριξη: SilkTech