Ο Απόλλων Πατρών δεν πωλείται

Πέμπτη, Απρίλιος 30, 2020 - 2:32μμ

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Γιώργος Αθανασίου με γραπτή του δήλωση απαντά στις δηλώσεις του επιχειρηματία Παντελή Αναστασόπουλου, τον οποίο φωτογραφίζει αλλά δεν αναφέρει το όνομά του.

Συμφωνα με το ρεπορτάζ οι «μελανόλευκοι» απέρριψαν πρόσφατα πρόταση του Π. Αναστασόπουλου για να αναλάβει τον Απόλλωνα και από τότε ακολούθησαν αρκετές τοποθετήσεις του σε ΜΜΕ για το συγκεκριμένο θέμα. 

Ο Απόλλων του απάντα και βάζει τέλος οριστικά σε αυτή την υπόθεση με την γραπτή δήλωση του κ. Αθανασίου η οποία έχει ως εξής:

«Το τελευταίο διάστημα στο χώρο του πατραϊκού τύπου, διαδίδεται ότι κάποιος «επενδυτής» ζητά να αναλάβει τον Α.Σ. Απόλλων , εμφανιζόμενος σαν μεσσίας , προφασιζόμενος να τον ξεχρεώσει , τοποθετώντας δική του διοίκηση αποτελούμενη σχεδόν αποκλειστικά από πρώην μέλη ΠΑΕ.
Ο εν λόγω κύριος μετέρχεται πλήθος αναληθειών περιφερόμενος από site, σε εφημερίδες και ραδιόφωνα. Αντιμετωπίζει τον Α.Σ. Απόλλων σαν επιχείρηση, εμφανιζόμενος ως επιχειρηματίας, αν και ο ίδιος δεν μας έχει πει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, όταν από τα λεγόμενα του προφανώς δείχνει να αγνοεί πλήρως τις λειτουργίες και τις πρακτικές των Αθλητικών Σωματείων, πολύ περισσότερο, για ένα σωματείο σαν τον Απόλλωνα με ιστορία 94 χρόνων ο οποίος δεν γίνεται να εκχωρηθεί.
Αυτά τα αναληθή που σκοπίμως διαδίδει προκαλούν ζημία και δυσφημούν τον σύλλογο . Ενημερώνουμε τον κύριο «επενδυτή» ότι διοίκηση υπάρχει στον Απόλλωνα , που τον διοικεί με όλα τα τεχνοκρατικά μέσα, έχοντας καταφέρει στα δυο χρόνια της διοίκησής μας να μην έχει δημιουργηθεί εις βάρος του κανένα χρέος. Κατόπιν τούτων απαιτώ από τον συγκεκριμένο κύριο να μην ξανά ασχοληθεί με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, σε αντίθετη δε περίπτωση θα προβώ σε κάθε νόμιμο μέσον για την προάσπιση των καλώς νοουμένων συμφερόντων του σωματείου μας
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
Ο πρόεδρος
Γ. Αθανασίου».

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΗΝ Α2

Την οριστική διακοπή της φετινής σεζόν στην Α2 αποφάσισαν ομόφωνα οι ομάδες της κατηγορίας σε τηλεδιάσκεψη που είχαν.
Όλες η ομάδες πλην του Διαγόρα Δρυοπιδέων έδωσαν το παρόν στην τηλεδιάσκεψη και κατέληξαν ότι δεν έχει νόημα να γίνουν τα εναπομείναντα παιχνίδια και τα πλέι οφ.
Συγκεκριμένα, οι ομάδες εκτίμησαν πως είναι μονόδρομος η οριστική διακοπή, ύστερα άλλωστε κι από τη χθεσινή ενημέρωση του Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Παράλληλα, οι περισσότερες ομάδες από πιο πριν επιθυμούσαν να μπει ένα τέλος στην σεζόν καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα υπήρχαν έξτρα έξοδα που δεν μπορούσαν να καλύψουν.
Πλέον, το ζήτημα που απομένει είναι να αποφασιστεί τι θα γίνει με την βαθμολογία της σεζόν αναφορικά με ανόδους και υποβιβασμούς, κάτι το οποίο εξαρτάται άμεσα και με την basket league αλλά και την Β 'Εθνική.

Υποστήριξη: SilkTech