Γυμναστική στο σπίτι με την οικογένεια Πλέα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τετάρτη, Απρίλιος 29, 2020 - 11:01μμ

Μια αθλητική οικογένεια από την Πάτρα, δημιούργησε έναν έξυπνο τρόπο ώστε τώρα που μένουν όλοι σπίτι να περνούν ευχάριστα το χρόνο τους με παιχνίδια γυμναστικής.

Ο λόγος για την οικογένρια του προπονητή πυγμαχίας της Παναχαϊκής Νίκου Πλέα.

Η μητέρα της οικογένειας Ευθυμία Μυλωνά είναι εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής με σπουδές στο τμήμα των ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Παν/μιου Θράκης, έχοντας ειδικότητα στην ενόργανη γυμναστική , στους παραδοσιακούς χορούς και στη γυμναστική. Ο μπαμπάς της οικογένειας είναι ο Νίκος Πλέας, επίσης εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής και Ομοσπονδιακός προπονητής στο άθλημα της πυγμαχίας. Και οι δύο είναι πρώην πρωταθλητές, η μαμά στο καράτε, ο μπαμπάς στο χάντμπολ και στην πυγμαχία.
Τα τρία ταλαντούχα παιδιά τους είναι, η Φωτεινή Πλέα που σπουδάζει στο τμήμα της ιατρικής του Παν/μιου Πατρών στο 4ο έτος, η Χρυσούλα, που σπουδάζει σχεδιασμό μόδας στο ΙΕΚ Δέλτα στο 2ο έτος και ο Γιώργο που είναι μαθητής της Β γυμνασίου του 7ου γυμνασίου Πατρών. Είναι και τα τρία παιδιά πρωταθλητές στο άθλημα της πυγμαχίας και ενεργά μέλη της Εθνικής ομάδας της ΕΟΠ.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που περνάμε όλοι, θέλησαν να ενώσουν τις γνώσεις και τις δυνάμεις τους και να στείλουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης. Δημιούργησαν μόνοι τους ολιγόλεπτα βίντεο με ασκήσεις γυμναστικής.

Δείτε το βίντεο:

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech