Πρωταγωνίστρια στο Olympic Channel η Πάππας

Κυριακή, Απρίλιος 26, 2020 - 8:00πμ

Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς επεισοδίων Inspired by Sports, του Olympic Channel, πρωταγωνιστεί η Αλεξία Πάππας που επισκέπεται ένα αναμορφωτήριο στο Όρεγκον για να τους βοηθήσει με τις γνώσεις της στο μαραθώνιο.

Η δρομέας των μεγάλων αποστάσεων, που βρέθηκε στην Πάτρα για προετοιμασία και που στους Ολυμπιακούς του Ρίο 2016 είχε αγωνιστεί στα 10.000μ και είχε καταλάβει τη 17η θέση με νέο πανελλήνιο ρεκόρ (31:36.16), είναι μια από τους πρωταγωνιστές της σειράς του Ολυμπιακού καναλιού.

Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς, η Παππά επισκέπτεται το σωφρονιστικό κατάστημα νέων (αναμορφωτήριο) MacLaren Youth Correctional Facility και συναντά έξι άνδρες που προετοιμάζονται για να αγωνιστούν στο μαραθώνιο MacLaren (Απρίλιος 2019). Η ταινία επικεντρώνεται στον 24χρονο Τζόναθαν, που θα συμμετάσχει στον τρίτο μαραθώνιο του αναμορφωτηρίου (βρίσκεται 10 χρόνια στο αναμορφωτήριο για φόνο πρώτου βαθμού), και στον 20χρονο Χαβιέρ που βρίσκεται μόλις επτά μήνες στο αναμορφωτήριο και θα κάνει την πρεμιέρα του στο αγώνισμα του μαραθωνίου. Ο μαραθώνιος διεξάγεται στον περίβολο των εγκαταστάσεων με τους συμμετέχοντες να τρέχουν 20 γύρους 2.1 χιλιομέτρων ο καθένας, για να συμπληρώσουν τα 42.2 χιλιόμετρα του μαραθωνίου. Η Παππά πριν τον αγώνα, συνομιλεί μαζί τους τρώγοντας πρωινό, τους εξηγεί πως πρέπει να προπονούνται και ποια είναι τα ωφέλη της φυσικής άσκησης ενώ μαζί συζητούν και τους λόγους που βρέθηκαν εκεί οι ίδιοι.

Μπορείτε να δείτε το επεισόδιο εδώ.

Υποστήριξη: SilkTech