Ποια είναι τα κορίτσια που έπαιξαν τένις από απέναντι ταράτσες

Τετάρτη, Απρίλιος 22, 2020 - 7:01μμ

Οι Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ συνομίλησαν μέσω Instagram και το βίντεο με την κουβέντα των δύο φαινομένων του τένις έχει μέχρι στιγμής λίγο πάνω από 80.000 views, ωστόσο όσο και αν ακούγεται απίστευτο, στην εποχή του κορονοϊού, ένα άλλο δίδυμο είναι αυτό που έχει κλέψει την παράσταση και έχει μαγέψει τον πλανήτη.

Ο λόγος για δύο νεαρές Ιταλίδες κοπέλες που αποφάσισαν πριν λίγες ημέρες να ανέβουν σε ταράτσες απέναντι πολυκατοικιών και να ανταλλάξουν αρκετές μπαλιές τένις, με την ΑΤP να δημοσιεύει μάλιστα το συγκεκριμένο video (retweet έγινε και από τον Στέφανο Τσιτσιπά μέσω του λογαριασμού του στο Twitter) και να το έχουν δει πάνω από 10.000.000 άνθρωποι!

Κάπως έτσι το ενδιαφέρον για τα δύο κορίτσια με τη φοβερή έμπνευση γιγαντώθηκε και η ταυτότητά τους δεν έμεινε κρυφή. Οι ίδιες θέλησαν να κάνουν την αποκάλυψη, φανερώνοντας ταυτόχρονα τα κίνητρα που τους ώθησαν να πάρουν μέρος σε έναν αγώνα που δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία...

"Το κάναμε για να χαρίσουμε χαμόγελα. Η σκέψη ήρθε επειδή μας έλειπε πάρα πολύ το τένις και από τη στιγμή που τις δύο πολυκατοικίες τις χωρίζουν μόνο δέκα μέτρα, αποφασίσαμε να αρχίζουμε να προπονούμαστε έτσι", εξομολογούνται η 13χρονη, Βιτόρια Ολιβέρι και η 11χρονη, Κάρολα Πεσινε, που ασχολούνται ερασιτεχνικά το τένις και παίρνουν μέρος σε διάφορα ιταλικά τουρνουά.

Και συνέχισαν, λέγοντας: "Το μοιράστηκαν στο διαδίκτυο και οι Σάρα Εράνι και Στέφανος Τσιτσιπάς, Είμαστε πολύ ευτυχισμένες, θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε με αυτό τον τρόπο. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε το πόσο μεγάλη επιτυχία είχε αυτό το βίντεο. Είχαμε και τη βοήθεια των γονιών μας που έτρεχαν να μαζεύουν τις μπάλες, χάσαμε αρκετές μάλιστα που κατέληξαν στο δρόμο. Ζημιές; Μέχρι στιγμής δεν έχουμε σπάσει κανένα τζάμι".

Binary Data embedded_rich_media_on_twitter

Υποστήριξη: SilkTech