Στόχος της ΚΟΕ να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα πόλο

Πέμπτη, Απρίλιος 16, 2020 - 8:01πμ

Με ζητήματα που άπτονται της επανεκκίνησης της αθλητικής δραστηριότητας των αθλημάτων της ΚΟΕ, ασχολήθηκε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΕ που συνεδρίασε σχετικά.

Η Εκτελεστική Επιτροπή, συνεκτιμώντας τις εισηγήσεις του ιατρικού επιτελείου της Ομοσπονδίας και τα δεδομένα που επικρατούν στη χώρα, με την πανδημία του κορονοϊού COVID – 19, κατέληξε στην διαπίστωση ότι αναλόγως με την εξέλιξη των πραγμάτων, τις αποφάσεις της πολιτείας, τις ανακοινώσεις της επιστημονικής κοινότητας και του χρόνου επαναλειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων, θα δρομολογηθεί και η επανεκκίνηση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων στα αθλήματα της ΚΟΕ.

Στόχος της Ομοσπονδίας είναι, τα πρωταθλήματα να ολοκληρωθούν, με τροποποίηση των αγωνιστικών προγραμμάτων και σύντμηση των ημερομηνιών, ώστε η επόμενη αγωνιστική περίοδος (2020-21) να είναι απαλλαγμένη από αγωνιστικές εκκρεμότητες.

Προβληματισμός αναπτύχθηκε επίσης για την προετοιμασία των αθλητών / τριών των Εθνικών ομάδων, που έχουν προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όσο και εκείνων που βρίσκονται σε διαδικασία προολυμπιακών προκρίσεων.

Σημειώνεται πως, η ΚΟΕ, με απόφαση της στις 22 Μαρτίου, έχει αναστείλει κάθε αγωνιστική και προπονητική δραστηριότητα έως τις 15 Ιουνίου 2020.

Υποστήριξη: SilkTech