Πατρινοί αθλητές πινγκ πονγκ στέλνουν το δικό τους μήνυμα

Τετάρτη, Απρίλιος 8, 2020 - 12:02μμ

Πατρινοί αθλητές πινγκ πονγκ ανέβασαν στο διαδίκτυο βίντεο με τις συμβουλές τους για τις κρίσιμες ημέρες του κορωνοϊού.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ

«Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας ανακοίνωσαν την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο για το 2021. Μία ακόμη αναβολή μετά από αυτή του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του αθλήματός μας στην Κορέα, που κανείς δεν γνωρίζει αν και πότε θα διεξαχθεί, αλλά μία απόφαση αναγκαία, η οποία ανακούφισε όλους τους αθλητές, παράγοντες και προπονητές, που εμπλέκονται με τη σπουδαιότερη αθλητική διοργάνωση. Πρέπει να μείνουμε σπίτι. Είναι πράξη κοινωνικής συνείδησης και κοινωνικής ευθύνης προς όλους αυτούς, οι οποίοι μάχονται καθημερινά ν’ ανταπεξέλθουν και ν’ ανταποκριθούν σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση και πρόκληση της πανδημίας. Πρέπει να μείνουμε σπίτι και ν’ ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των επιστημόνων χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο τη ζωή κανενός συμπολίτη μας. Ίσως μέσα από αυτή τη δοκιμασία, που καλούμαστε ν’ αντιμετωπίσουμε, καταφέρουμε να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τον εαυτό μας. Ίσως αναθεωρήσουμε κάποιες από τις αξίες μας Θεωρώ ότι όλοι μας θα βγούμε σοφότεροι κι ελπίζω, γιατί όχι, λίγο καλύτεροι άνθρωποι. Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους σας»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΡΙΔΗ

«Αυτή τη δύσκολη περίοδο αφήνουμε τις ρακέτες και μένουμε στο σπίτι. Δουλεύουμε, διαβάζουμε και γυμναζόμαστε στο σπίτι. Επίσης, είναι μία πάρα πολύ καλή ευκαιρία να κάνουμε πράγματα για τον εαυτό μας, που τόσο καιρό δεν είχαμε τον χρόνο να κάνουμε. Μένουμε σπίτι και προσέχουμε έτσι ώστε να ξαναπαίξουμε πάλι όλοι μαζί», ήταν το σχόλιο της πατρινής πρωταθλήτριας.

Αδερφοί Κωνσταντινόπουλοι

Με δόση χιούμορ ο Γιώργος και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος που προ τριετίας αγωνίστηκαν στον Ιφιτο Πατρών περνάνε το μήνυμα τους για την ανάγκη ν' ακολουθήσουμε τους κανόνες προστασίας μπροστά στην πανδημία. Οι πρωταθλητές Ελλάδας του διπλού ανδρών τονίζουν ότι "μένουμε σπίτι για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας", αλλά προσθέτουν ότι η φαντασία μας μπορεί να... δουλεύει και να φτάσει ακόμη και σε προπόνηση επιτραπέζιας αντισφαίρισης... εντός των τειχών.

Υποστήριξη: SilkTech