Αντετοκούνμπο: "Δεν είμαι καλύτερος του Τζόρνταν"

Σάββατο, Μάρτιος 28, 2020 - 1:02μμ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξακολουθεί να προσπαθεί να γεμίσει τον χρόνο του όσο υπάρχει η διακοπή λόγω του κορονοϊού, κάνοντας αυτή τη φορά LIVE μαζι με την κοπέλα του, Μαράια.

Ο Γιάννης απάντησε χωρίς δισταγμό σε πολλές ερωτήσεις. Αφού λοιπόν πρώτα ξεκαθάρισε σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν είναι καλύτερος του Μάικλ Τζόρνταν πως "όχι, δεν είμαι καλύτερος του Μάικλ Τζόρνταν", στην συνέχεια είπε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα.

Για το ποιοι είναι οι αγαπημένοι του παίκτες: Μάικλ Τζόρνταν, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Κέβιν Γκαρνέτ, Κόμπι Μπράιαντ, Μάτζικ Τζόνσον, Στεφ Κάρι, Ντάμιεν Λίλαρντ.

Για το ποιοι θεωρεί ότι είναι οι καλύτεροι παίκτες όλων των εποχών: ΛεΜπρόν, Τζόρνταν, Κόμπι, Μάτζικ, Σακίλ Ο'Νιλ και Καρίμ Αμντούλ-Τζαμπάρ.

Για το ποιοι θεωρεί ότι είναι οι καλύτεροι αμυντικοί στο ΝΒΑ (με τη Μαράια να αναφέρει τα ονόματα των Λέοναρντ, Γιάννη και Ντέιβις): Πολ Τζορτζ,

Πάτρικ Μπέβερλι, Μάρκους Σμαρτ, Μπρουκ Λόπεζ.

Για την καλύτερη στιγμή της καριέρας του: Όταν οι Μπακς απέκλεισαν τους Πίστονς στα περσινά playoffs γιατί ήταν η πρώτη φορά που πέρασε τον πρώτο γύρο.

Για το ποιες ομάδες παρακολουθούσε στο ΝΒΑ όταν ήταν μικρός: Τους Λέικερς λόγω Κόμπι και τους Μπουλς λόγω Τζόρνταν.

Για το ποιοι είναι οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές σύμφωνα με τον ίδιο: Ροναλντίνιο και Εμπαπέ.

Υποστήριξη: SilkTech