Ο ΠΟΠ για τον "Γύρο Θυσίας" και τον Αργυρόπουλο

Τετάρτη, Μάρτιος 25, 2020 - 8:02μμ

Στα Καλάβρυτα θα τερμάτιζαν σήμερα (25/3) το μεσημέρι οι ποδηλάτες που θα έπαιρναν μέρος στον "Γύρο Θυσίας" του ΠΟΠ, αν αυτός δεν είχε ματαιωθεί λόγω του κορωνοϊού.

 1 άτομο, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες

Σε ανακοίνωσή του ο Ποδηλατικός Ομιλος Πατρών αναφέρει:

 2 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

"Δυστυχώς φέτος όλα έμειναν στις προετοιμασίες. Δεν πειράζει όμως να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου που θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 και τα 50 χρόνια από την ίδρυση μας και αφού θα έχουμε νικήσει τον κορωναιό, να ευοδωθούν τα σχέδιά μας και να μπορέσουμε να διεθνοποιήσουμε τον γύρο μας.
Βέβαια ο φετινός αγώνας ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ που το 2019 έφυγε από κοντά μας. Η βράβευση που είχε προγραμματιστεί να γίνει στην οικογένειά του θα γίνει στον πρώτο αγώνα που θα διοργανώσουμε, όταν αυτό θα είναι εφικτό.
Και μην ξεχνάτε "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ"
Ευκαιρίας δοθείσης το Δ.Σ. του Ομίλου μας εκφράζει την συμπαράστασή του και τις ευχαριστίες του στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Χώρας για τις προσπάθειες που καταβάλει κάτω από δύσκολες συνθήκες για την προστασία μας από τον κορωναιό. Επίσης στην Πολιτική προστασία την Ελληνική Αστυνομία και τον Στρατό για την φύλαξη των συνόρων μας. Τέλος σε όλες τις Πολιτικές δυνάμεις που στα δύσκολα ομονοούν".

Υποστήριξη: SilkTech