Και μια αθλητική γνώμη από τους ειδικούς για τον κορωνοϊό

Κυριακή, Μάρτιος 22, 2020 - 4:52μμ

Η αθλήτρια βόλεϊ Νάσια Φακοπουλίδου, που βρίσκεται στο τέταρτο έτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, μίλησε για την πανδημία του κορωνοϊού και δίνει τις δικές της συμβουλές για να περάσει κανείς δημιουργικά το χρόνο σπίτι.

«Πρώτα από όλα ψυχραιμία! Είναι για όλους δύσκολη αυτή η κατάσταση. Προσπαθούμε να τηρούμε τα βασικά. Οι κανόνες υγιεινής υπάρχουν εδώ και χρόνια, ήρθε η ώρα να είμαστε πιο συνεπείς».

«Μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε πράγματα, που ίσως πριν να μην μας έφτανε ο χρόνος. Σειρές, ταινίες και βιβλία είναι αυτά που προτείνουν όλοι. Εγώ προτείνω να ασχοληθεί ο καθένας με ότι τον κάνει να ηρεμεί, να ξεχνάει την κατάσταση έξω και να περνάει τον χρόνο του δημιουργικά. Προσωπικά ξεκίνησα να παίζω πιάνο μετά από 6-7 χρόνια που είχα να ασχοληθώ, ενώ παράλληλα κατάφερα να διαβάσω για τη σχολή μου αλλά και να αθληθώ

Δεν έχει έρθει το τέλος του κόσμου. Όσο πιο υπεύθυνοι είμαστε, τόσο γρηγορότερα θα επιστρέψουμε στις καθημερινότητες μας και στους ρυθμούς μας. Όλα με μέτρο, ο πανικός δεν βοήθησε ποτέ κανέναν. Περάστε όσο πιο δημιουργικά κ ευχάριστα μπορείτε τον άπλετο χρόνο που έχετε, πάνω από όλα χωρίς γκρίνια»!

Υποστήριξη: SilkTech