Marca: Στους καλύτερους του κόσμου Ανετοκούνμπο και Τσιτσιπάς

Παρασκευή, Μάρτιος 20, 2020 - 3:52μμ

Με την αθλητική δράση να είναι μηδαμινή, λόγω της πανδημίας, η Marca αποφάσισε να δώσει στο κοινό της την ευκαιρία να ψηφίσει τον καλύτερο αθλητή Παγκοσμίως. Σε ανάλογες περιπτώσεις έχουν επιλεχθεί κάποιοι αθλητές και ο κόσμος αποφασίζει!

Το ισπανικό Μέσο, όμως, αποφάσισε να διαφοροποιήσει την ψηφοφορία και να δώσει στους αναγνώστες την ευκαιρία να ψηφίσουν τον καλύτερο αθλητή ανάλογα από την ηλικία του. Από τα 18 έως τα 35 κι όπως είναι φυσικό οι δύο κορυφαίοι Ελληνες αθλητές δεν έλειψαν από την ψηφοφορία.

Στα 25 χρόνια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως είναι φυσικό είναι ανάμεσα στους κορυφαίους. Ο MVP έχει να αντιμετωπίσει ακόμα τέσσερις υποψήφιους οι οποίοι είναι οι: Στέρλινγκ (ποδόσφαιρο), Ραμ (Γκολφ), Φαν Ντερ Πόελ (Ποδηλασία) και Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ (F1). Ο Ελληνας σταρ, όπως είναι φυσικό είναι το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά και μεχρι την συγγραφή του κειμένου ήταν μπροστά με τεράστια διαφορά 66%  και ακολουθούσαν Στέρλινγκ και Ραμ με 10%. Συνολικά είχαν ψηφίσει 1654 άτομα.

Ο έτερος Ελληνας που συμμετείχε στην ψηφοφορία είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Στα 21 χρόνια έχει βρεθεί αντιμέτωπος με... μεγαθήρια όπως οι Ντόντιτς και Μπαπέ. Στη λίστα βρίσκονται επίσης οι Πογκαθάρ (Ποδηλασία) και Ετσεβαρία (αλμα εις μήκος). Στην ψηφοφορία ο Σλοβένος μπασκετμοπλίστας έχει 60% και ακολουθεί ο Μπαπέ με 35%. Ο Ελληνας σταρ έχει μόλις 1% σε σύνολο 1949 ατόμων.

Υποστήριξη: SilkTech