Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Κάθε σχέδιο, χρειάζεται υπεύθυνους... παίκτες»

Παρασκευή, Μάρτιος 20, 2020 - 10:52πμ

O Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχοντας πλήρη συναίσθηση της κατάστασης, που βιώνει παγκοσμίως η ανθρωπότητα, στέλνει το δικό του μήνυμα.

«Όλα ξεκινούν και τελειώνουν στην υπευθυνότητα κάθε ανθρώπου. Ένα σχέδιο, είτε είναι του Πρωθυπουργού, είτε ενός προπονητή, είναι καλό μόνο όταν έχει αποτέλεσμα. Και θα έχει αποτέλεσμα, αν το εφαρμόσουν σωστά οι παίκτες, που εν προκειμένω είναι οι πολίτες.

Μέσα από αυτή την απροσδόκητη συνθήκη, πρέπει να αναδειχθεί η υπευθυνότητα κάθε ατόμου. Αρχικά η προσωπική και κατ' επέκταση απέναντι στους γύρω μας.

Διαβάζουμε, ακούμε, μαθαίνουμε και προστατευόμαστε. Είναι λογικό, όσο μεγαλώνουμε να μεγαλώνουν μαζί μας και οι ανασφάλειες. Η απολυτότητα και ο φανατισμός είναι κακοί σύμβουλοι. Μόνο με υπευθυνότητα, να εφαρμόσουμε το σχέδιο και ως καλοί... παίκτες στο τέλος να βγούμε νικητές. Και να μην ξεχνάμε ότι απέναντι σε τέτοιες απειλές, είμαστε όλοι οι άνθρωποι το ίδιο!».

Ο κόουτς της Παναχαϊκής, ως ένας εκλέκτορας που αναδεικνύει ποδοσφαιρικά ταλέντα, θέλησε να αναδείξει και την λαμπρή παρουσία του Σωτήρη Τσιόδρα, του γιατρού παθολόγου, με ειδικότητα ειδικού λοιμωξιολόγου, που έχει «μπει στα σπίτια» όλων μας: «Όπως ένας προπονητής, όπως ένας δημοσιογράφος, οφείλει να μιλάει απλά και κατανοητά σε αυτούς που απευθύνεται και να κερδίσει το ακροατήριό του, έτσι και ο κ. Τσιόδρας έχει καταφέρει να μας κερδίσει όλους. Καταφέρνει να φιλτράρει κάθε πληροφορία και να μας μεταφέρει την ουσία, με πραότητα και κοντά στον συνάνθρωπό του, μέσα σε 3-4 λεπτά. Αξιόλογος άνθρωπος με ουσιαστικό λόγο».

Τέλος μίλησε για την επικοινωνία που έχει με τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής στο διάστημα αυτό της απομόνωσης: «Έχουμε δημιουργήσει ένα ομαδικό γκρουπ σε σόσιαλ πλατφόρμα, μέσα από την οποία επικοινωνούμε. Εχουν δοθεί οδηγίες στους παίκτες, ένα αερόβιο πρόγραμμα και ένα ασκησιολόγιο ενδυνάμωσης, σε συνεργασία με τον γυμναστή. Όλα αυτά, όμως, επαφίενται -σε αυτό που λέγαμε νωρίτερα- στην υπευθυνότητα του καθενός. Και στο σχέδιο που πρέπει να ακολουθήσει να βγει νικητής».

 

flnews.gr

Υποστήριξη: SilkTech