Φουλ για την Ολυμπιάδα ο Σάκης Πεφάνης (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, Μάρτιος 16, 2020 - 11:06μμ

Το καθήκον του έκανε αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/3) ο Σάκης Πεφάνης στο Λονδίνο, εκεί όπου διεξάγεται το προολυμπιακό τουρνουά πυγμαχίας.
Ο 27χρονος πρωταθλητής της Παναχαϊκής (προπονητής του ο Νίκος Πλέας) νίκησε στον πρώτο του αγώνα στα 69κ. τον Έρικ Τούντορ από τη Ρουμανία.

Ομως μέχρις εδώ, ο Πεφάνης όπως κι όλοι οι άλλοι αθλητές δεν θα συνεχίσουν την Τρίτη (17/3)!

Η διαδικασία πρόκρισης στο άθλημα της πυγμαχίας που ελέγχεται πλήρως από την ειδική ομάδα δράσης της ΔΟΕ (BTF) αποφασίστηκε να σταματήσει προκειμένου να προλάβουν πολλοί αθλητές να γυρίσουν πίσω στις χώρες τους πριν αρχίσουν τα απαγορευτικά εισόδου. Η BTF σκοπεύει να συνεχίσει το τουρνουά που δίνει τις πρώτες προκρίσεις για την Ευρώπη μέσα στους μήνες Μάιο και Ιούνιο. Αναφέρει μάλιστα ότι εξετάζει καθημερινά τα δεδομένα που υπάρχουν και θα ενημερώσει όλους τους εμπλεκόμενους το συντομότερο δυνατό ως προς το πλάνο δράσης.

Το ίδιο συνέβη πριν λίγες ημέρες και με το παγκόσμιο κύπελλο του Μπακού στην ενόργανη γυμναστική, όπου αποφασίστηκε να διακοπεί η διοργάνωση ενώ είχε ήδη αρχίσει, με τον πατρινό Νίκο Ηλιόπουλο να είχε προκριθεί στον τελικό του μονόζυγου.

Θυμίζουμε όπως είχαν νικήσει και συνέχιζαν, πλην του Πεφάνη και η Νίκη Πίτα και ο Αλέξανδρος Τσανικίδης.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech