Δεύτερος καλύτερος Έλληνας ποδηλάτης ο Αιγιώτης Παναγιώτης Χριστόπουλος

Δευτέρα, Μάρτιος 16, 2020 - 1:52μμ

Το 3ήμερο  6-7-8 Μάρτη, διεξήχθη στην όμορφη Ρόδο ένας από τους πιο σημαντικούς αγώνες ποδηλασίας που γίνονται στη χώρα μας. Ο Διεθνής Γύρος Ρόδου είναι ενταγμένος στο επίσημο καλεντάρι της Παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδηλασίας UCI κατηγορίας 2.2.

Οι ποδηλάτες κάλυψαν σε 3 ημέρες συνολική απόσταση 460 χιλιόμετρα και νικητής βεβαίως βγήκε αυτός που τα κάλυψε σε λιγότερο χρόνο.

Ο Χριστόπουλος αν και δεν ήταν στα πλάνα των ομοσπονδιακών προπονητών, κατάφερε να πάρει την πρόσκληση στη Νορβηγική ομάδα της Asker CX, με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση ανάμεσα σε 170  ποδηλάτες από μεγάλες ποδηλατικές δυνάμεις της Ευρώπης.

Ο Χριστόπουλος κατάφερε να πάρει την 31η θέση στη γενική κατάταξη μόλις 45 δευτερόλεπτα πίσω από τον Νορβηγό νικητή Warenkskjold, καθώς επίσης μία θέση και 20 δευτερόλεπτα πίσω από τον καλύτερο Έλληνα ποδηλάτη δρόμου, Πολυχρόνη Τζωρτζάκη ο οποίος θα μας εκπροσωπήσει στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο 2020.

Αν μη τι άλλο ο Αιγιώτης πρωταθλητής έκανε μία εντυπωσιακή έναρξη στην αγωνιστική χρονιά του 2020 και αναμένουμε τα καλύτερα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Πηγή

Υποστήριξη: SilkTech