Κορωνοϊός: Η αναστολή λειτουργίας σε Απόλλωνα, ΝΕΠ και Απολλωνιάδα

Κυριακή, Μάρτιος 15, 2020 - 2:52μμ

Η έξαρση του κορωνοϊού στην Ευρώπη έχει βάλει τα πάντα στον «πάγο» με τον αθλητισμό να μην μένει εκτός. Μετά τα τελευταία μέτρα στην Ελλάδα, ένας ένας σύλλογος ανακοινώνει την αναστολή της λειτουργίας του.

Οι ανακοινώσεις της ΝΕΠ, του Απόλλωνα και της Απολλωνιάδας

ΝΕΠ

Η Ναυταθλητική Ένωση Πατρών ανακοινώνει την αναστολή λειτουργίας όλων των τμημάτων της με αφορμή τις σχετικές οδηγίες της Πολιτείας και τα μέτρα πρόληψης-καταπολέμησης της έξαρσης του κορωνοϊού.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΝΕΠ, διοίκηση, προπονητές, αθλητές, παρακολουθούν προσεχτικά τις εξελίξεις και ο Σύλλογος θα ανακοινώσει εν ευθέτω χρόνω το πότε θα επαναλειτουργήσουν τα τμήματά του.

Ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να γίνει, καθώς για τη ΝΕΠ προέχει πάνω από όλα η δημόσια υγεία και ειδικότερα η υγειά των αθλητών και των οικογενειών τους.

Απόλλων

Τα Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Απόλλωνα και της Απολλωνιάδας με αίσθημα ευθύνης και ανταποκρινόμενα στις αποφάσεις της Πολιτείας και της σχετικής νομοθεσίας, για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας, των αθλητών και των εργαζομένων του στις αθλητικές εγκαταστάσεις, ανακοινώνει ότι αναστέλλει την λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων και των δραστηριοτήτων τους, μέχρι της επιστροφής της κανονικότητας με την λήψη των ανάλογων αποφάσεων της Πολιτείας.

Υποστήριξη: SilkTech