Champions League: Η Ατλέτικο «αποκαθήλωσε» τη Λίβερπουλ - ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη, Μάρτιος 12, 2020 - 1:52μμ

Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη δεν αποδόθηκε στο «Άνφιλντ». Η Λίβερπουλ μπορεί να κυριάρχησε και στα 120 λεπτά της ρεβάνς των «16» του Champions League, ωστόσο, η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε «φύλακα-άγγελο» τον Όμπλακ και «εκτελεστή» τον Μάρκος Γιορέντε.

Ο πρώτος με τις εκπληκτικές επεμβάσεις του στην κανονική διάρκεια του ματς και ο δεύτερος με δύο υπέροχα σουτ στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης έστειλαν τους «ροχιμπλάνκος» στους προημιτελικούς της διοργάνωσης, κάνοντας μάλιστα μυθική ανατροπή στον επιπλέον χρόνο του ματς και παίρνοντας τη νίκη με 3-2.

Οι απερχόμενοι, πια, πρωταθλητές Ευρώπης ισοφάρισαν το σκορ της ήττας τους στο πρώτο ματς της Μαδρίτης (1-0) στην κανονική διάρκεια του αγώνα, αλλά στην παράταση φάνηκε πόσο πολύ στοίχισε η απουσία του Άλισον κάτω από το δοκάρια τους και, πλέον, η εφετινή χρονιά θα τους βρει μόνο με έναν τίτλο, αυτό του πρωταθλητή της Premier League.  Ήταν η πρώτη ήττα της Λίβερπουλ μετά από 43 ματς σε όλες τις διοργανώσεις!

Στα προημιτελικά η Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί που είχε όταν έγινε γνωστό το ζευγάρι των «16» με την Ντόρτμουντ και προκρίθηκε στους προημιτελικούς του Champions League.

Η ήττα με 2-1 στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» δεν επηρέασε τους «πρωτευουσιάνους», που επικκράτησαν με 2-0 στη ρεβάνς του άδειου, λόγω κορονοϊού, «Παρκ ντε Πρενς».

Η πρόκριση για την ομάδα του Τόμας Τούχελ κρίθηκε εν πολλοίς στο πρώτο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο οι σχεδόν βέβαιοι πρωταθλητές Γαλλίας και την τρέχουσα σεζόν πέτυχαν... και με το παραπάνω το στόχο τους, με τα τέρματα των Νεϊμάρ (28΄) και Μπερνάτ (45΄+1).

Στο δεύτερο μέρος η Μπορούσια τα έδωσε όλα για να μειώσει και να στείλει το ματς στην παράταση, αλλά η άμυνα των γηπεδούχων «πήρε άριστα» στα καθήκοντά της και στο τέλος οι παίκτες της και ο πάγκος πανηγύρισαν δικαιολογημένα.

Το ματς στα τελευταία λεπτά... ξέφυγε, με τον Τσαν να αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα και τέσσερις παίκτες της Παρί να «κιτρινίζονται» από τον Τέιλορ στους διαπληκτισμούς που ακολούθησαν.

Υποστήριξη: SilkTech