Θετικός στον κορωνοϊό ο Ρουγκάνι της Γιουβέντους! Αγωνία στην ΟΥΕΦΑ

Πέμπτη, Μάρτιος 12, 2020 - 7:52πμ

Πάγωσαν στη Γιουβέντους στην είδηση πως ο Ντανιέλε Ρουγκάνι προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό. Στο... κόκκινο βρίσκονται από χθες το βράδυ οι πρωταθλητές Ιταλίας.

Ο κορωνοϊός έχει παραλύσει την Ιταλία, η χώρα ζει εφιαλτικές στιγμές και η Κυβέρνηση πήρε μέτρα που θύμισαν... Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το ποδόσφαιρο είναι και αυτό θύμα του κορωνοϊού και μέχρι τις 3 Απριλίου δεν θα υπάρχει δράση.

Παράλληλα, η Γιουβέντους πάγωσε στην είδηση πως ο Ντανιέλε Ρουγκάνι έχει προσβληθεί από τον ιό. Μπορεί να είναι ασυμπτωματικός, ωστόσο τέθηκε σε καραντίνα και απομένει να δούμε τις επόμενες κινήσεις της Γιούβε ενόψει του επαναληπτικού με τη Λυών!

Ο έμπειρος αμυντικός θα χάσει το ματς, ωστόσο ο φόβος κυριαρχεί στα αποδυτήρια της Κυρίας. Οι ιθύνοντες έχουν έρθει σε επαφή με την UEFA, μιας και τις επόμενες ημέρες υπάρχει το μεγάλο ραντεβού του Champions League.

Ο Ρονάλντο παραμένει στην Πορτογαλία

Ακόμα και σήμερα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν προπονήθηκε στο Τορίνο. Ο Πορτογάλος πρωταθλητής παραμένει στη Μαδέρα, «εν αναμονή εξελίξεων σχετικών με την τρέχουσα κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία», όπως ανέφερε η ενημέρωση της Γιουβέντους.

Ο CR7 είχε μεταβεί στην Πορτογαλία Μαδέρα την περασμένη Δευτέρα, μετά το νικηφόρο αγώνα της «βέκια σινιόρα» με την Ίντερ, πριν διακοπεί το πρωτάθλημα στη Serie A.

Υποστήριξη: SilkTech