Έβγαλε την υποχρέωση και… ξαναβλέπει πλέι οφ η Παναχαϊκή

Τρίτη, Μάρτιος 10, 2020 - 4:45μμ

Εύκολο έργο είχε η Παναχαϊκή που μετά από πολλές περιπέτειες έβγαλε την υποχρέωση με τον Απόλλωνα Πόντου. Οι «κοκινόμαυροι» στην πιο ευρεία νίκη τους τα τελευταία χρόνια, επικράτησαν με 7-0 στο άδειο, λόγω κορωνοϊού, Παπαχαραλάμπειο Στάδιο της Ναυπάκτου για την αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής στη Super League 2.

Πλέον το συγκρότημα του Σωκράτη Οφρυόπουλου έχει δύο εκτός έδρας αγώνες για να ολοκληρώσει και το φετινό πρωτάθλημα, στην κανονική του διάρκεια και με την κανονικότητα να επανέρχεται μέρα με τη μέρα, οριοθετεί τους στόχους του στο φινάλε της σεζόν.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Η προτεραιότητα παραμένει η αξιολόγηση του ρόστερ με φόντο την επόμενη χρονιά, που θα… αποζητάει πρωταθλητισμό, αλλά η απόσταση από την πρώτη εξάδα μειώθηκε στους δύο βαθμούς, με την Παναχαϊκή όμως να έχει να δώσει δύο δύσκολους εκτός έδρας αγώνες, με Απόλλωνα Σμύρνης (15/3) και Πλατανιά (22/3).

Το αγωνιστικό κομμάτι δεν είναι άξιο σχολιασμού σε τέτοιες αναμετρήσεις, με τον Απόλλωνα Πόντου να αξίζει το χειροκρότημα, που δίνει τα πάντα για να ολοκληρωθεί η χρονιά με όλες τις ομάδες και την Παναχαϊκή να μην μπορεί να κάνει ουσιαστικά ούτε μία δυνατή προπόνηση αλλά να κρατάει τον αγωνιστικό της ρυθμό ενόψει της δυνατής συνέχειας, καθώς απέχει λόγω κορωνοϊού από τις δυνατές προπονήσεις, περί τις 4 μέρες.

Διαιτητής: Ρούσσος (Κορινθίας)

Βοηθοί: Τριαντάφυλλος (Κορινθίας), Καραλής (Ηλείας)

Τέταρτος: Λεμπέσης (Πειραιά)

Κάρτες: 69’ Θεολόγου, 77’ Σταυρόπουλος / 93' Φράγκος

Γκολ: 12’ πεν., 18΄ Μυτίδης, 15’ Κυνηγόπουλος, 29’ Ανάκογλου, 55’ Μαυριάς, 61’ Μασούρας, 71’ Τσότρας

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Σταμόπουλος (C), Πατάπης, Θεολόγου, Κυνηγόπουλος, Μουστακόπουλος, Σταυρόπουλος, Ανάκογλου (69’ Τσότρας), Μασούρας, Μαυριάς (78’ Παπαδόπουλος), Μυτίδης (65’ Αντωνακόπουλος).

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Μαλέσιος, Δαλιανόπουλος, Κάλλιας, Φράγκος, Τουρσίδης (46’ Χατζηκωνσταντίνου), Καλογέρης, Τσουμάνης, Αμαραντίδης (C), Χριστοδούλου, Λάσκοφ (46’ Τσιάτας), Χατζηαθανασίου (70’ Νάστο).

 

Ηλίας Μάτσας

Υποστήριξη: SilkTech