Την Τρίτη (10/3), κεκλεισμένων των θυρών το Προμηθέας-Ρέθυμνο

Δευτέρα, Μάρτιος 9, 2020 - 9:52πμ

Την αναμέτρηση του Προμηθέα με το Ρέθυμνο που αναβλήθηκε το Σάββατο (7/3) στο πλαίσιο των μέτρων ενάντια στον κορωνοϊό, όρισε η ΕΣΑΚΕ. Η διοργανώτρια αρχή και μετά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας πήρε την απόφαση για τον αγώνα της 20ης αγωνιστικής της Α1 να διεξαχθεί την Τρίτη (10/3, 15:30) στο «Δ. Τόφαλος» κεκλεισμένων των θυρών.

Η ενημέρωση από τον ΕΣΑΚΕ:

 «Κατόπιν της ανακοίνωσης από το Υπουργείο Υγείας νέων προληπτικών μέτρων για την προστασία από τον νέο κοροναϊό, στα οποία περιλαμβάνεται η διεξαγωγή όλων των αθλητικών εκδηλώσεων κεκλεισμένων των θυρών για τις επόμενες δύο εβδομάδες, η εξ’ αναβολής συνάντηση της 20ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EKO Basket League Προμηθέας – Ρέθυμνο Cretan Kings, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη (10/3) με ώρα έναρξης τις 15:30 κεκλεισμένων των θυρών στο ΔΑΚ «Δημήτριος Τόφαλος» της Πάτρας».

Αναβολή και στην ΕΣΚΑ-Η για 10 μέρες:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑ-Η, αποφάσισε όπως ΑΝΑΒΆΛΕΙ όλους τους αγώνες που διοργανώνει μέχρι και την ΤΕΤΆΡΤΗ 18/03/2020 στα πλαίσια της πρόληψης για την καταπολέμηση του κορονοϊού SARS-CoV-2.

Υποστήριξη: SilkTech