Ένας βαθμός για τους Νέους της ΝΕΠ την πρώτη μέρα

Κυριακή, Μάρτιος 8, 2020 - 7:52πμ

Κορυφώνονται οι μάχες για τα δέκα εισιτήρια πρόκρισης από τη Β' στην Τελική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών και το Σάββατο (7/3) το βράδυ η κατάσταση ξεκαθάρισε οριστικά στον έναν από τους πέντε Ομίλους-όσον αφορά και τις δύο προκρίσεις.

Η ΝΕΠ είχε μία ισοπαλία στις δύο πρώτες της αναμετρήσεις στον Α’ όμιλο Αττικής με έδρα το Χαϊδάρι, σαφώς επηρεασμένη από τις απουσίες της αλλά και από την έλλειψη προπονήσεων τις τελευταίες μεριές, που το κολυμβητήριο «Αντ. Πεπανός» ήταν κλειστό.

Συγκεκριμένα τα «δελφίνια» ηττήθηκαν με 14-4 από τη Γλυφάδα, ενώ στη δεύτερη αναμέτρησή τους αναδείχθηκαν 10-10 με τους οικοδεσπότες, της ΑΕ Χαϊδαρίου.

Ηταν επεισοδιακό παιχνίδι με παράπονα για τη διαιτησία και την αποβολή του παίκτη της ΝΕΠ Πριόβολου.

Σημειώνεται πως τα παιχνίδια διεξήχθησαν κεκλεισμένων των θυρών στο Χαϊδάρι εξαιτίας των μέτρων που εφαρμόζει η Πολιτεία για την αντιμετώπιση της έξαρσης του κορωνοϊού (τα εκτός έδρας παιχνίδια των πατρινών ομάδων γίνονται κεκλεισμένων των θυρών).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου και οι μέχρι στιγμής βαθμολογία:

Α' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου):

ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΕ Χαϊδαρίου 9-12, ΝΕ Πατρών - ΑΝΟ Γλυφάδας 4-14, Ολυμπιακός - ΓΣ Ηλιούπολης 12-7, ΑΕ Χαϊδαρίου - ΝΕ Πατρών 10-10.

Η Βαθμολογία:

1. Ολυμπιακός 6 (2 αγ.)

2. ΑΝΟ Γλυφάδας 6 (2 αγ.)

3. ΑΕ Χαϊδαρίου 4 (3 αγ.)

4. ΝΕ Πατρών 1 (2 αγ.)

5. ΓΣ Ηλιούπολης 0 (3 αγ.)

Υποστήριξη: SilkTech