Η σύνθεση των Νέων Ανδρών της ΝΕΠ στη β' φάση του Πανελληνίου

Σάββατο, Μάρτιος 7, 2020 - 12:52μμ

Στην β΄ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο των Νέων Ανδρών ρίχνεται το Σαββατοκύριακο το αντίστοιχο συγκρότημα της ΝΕΠ. Οι αγώνες στον Α΄ Ομιλο (κολυμβητήριο Χαϊδαρίου) ξεκινούν την Παρασκευή και στον δρόμο της ΝΕΠ θα βρεθούν οι Χαϊδάρι, Ολυμπιακός, Γλυφάδα και Ηλιούπολη.

Ο προπονητής της ΝΕΠ, Φώτης Γιαννόπουλος δήλωσε τα εξής: «Η ομάδα μας θα παίξει 4 πολύ δυνατά παιχνίδια. Σίγουρα το γεγονός ότι θα έχουμε στην σύνθεσή μας αρκετά παιδιά που είναι μικρότερα ηλικιακά, είναι κάτι που θα αυξήσει τον δείκτη της εμπειρίας μας. Στόχος μας είναι να προκριθούμε στην τελική 10άδα. Είναι αρκετά δύσκολο, αλλά εμείς θα το προσπαθήσουμε».

Η σύνθεση της ομάδας πόλο Νέων Ανδρών της ΝΕΠ, όπως θα παραταχθεί το Σαββατοκύριακο στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, έχει ως εξής: Στ. Αποστολίδης, Φ. Τρίχας, Δ. Γιαννακέας, Κ. Γιαννακόπουλος, Κ. Παπάκος, Αιμ. Κωνσταντόπουλος, Γ. Πριόβολος, Γ. Γκοτσόπουλος, Δ. Πολίτης, Χρυσόστ. Μπάρλος, Μ. Αβερόπουλος, Φ. Σχίζας, Γ. Κούλιας, Βασ. Δημορρηγόπουλος. Προπονητής ο Φώτης Γιαννόπουλος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/3: Ηλιούπολη-Χαϊδάρι (1.15μ.μ.), ΝΕΠ-Γλυφάδα (2.15μ.μ.), Ολυμπιακός-Ηλιούπολη (7.30μ.μ.), Χαϊδάρι-ΝΕΠ (8.30μ.μ.).

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/3: ΝΕΠ-Ολυμπιακός (10.30π.μ.), Γλυφάδα-Χαϊδάρι (11.30π.μ.), Ηλιούπολη-ΝΕΠ (5.30μ.μ.), Ολυμπιακός-Γλυφάδα (6.30μ.μ.).

Στη γ΄-τελική φάση (οι αγώνες το διάστημα 19-21/3) θα προκριθούν οι δυο πρώτες ομάδες του Ομίλου. Η κλήρωση για τα τελικά θα γίνει την  Τετάρτη 11/3 στις 12μ. στα γραφεία της  ΚΟΕ.

Δράση και στους πέντε Ομίλους της Β' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών υπήρξε την Παρασκευή (6/3) το βράδυ, καθώς άνοιξε η αυλαία στους αγώνες και των υπόλοιπων τεσσάρων Ομίλων που δεν είχαν ξεκινήσει την Πέμπτη.
Οι αγώνες σε όλους τους Ομίλους συνεχίζονται το Σάββατο (7/3) και ολοκληρώνονται την Κυριακή (8/3), οπότε και θα γνωρίζουμε τις δέκα ομάδες που θα προκριθούν στην Τελική φάση (19-21/3).
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Παρασκευής
Α' Όμιλος Αττικής (Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου)
ΑΕ Χαϊδαρίου – Ολυμπιακός 5-24
ΑΝΟ Γλυφάδας – ΓΣ Ηλιούπολης 11-4
Ρεπό: ΝΕ Πατρών
Β' Όμιλος Αττικής (Κολυμβητήρια Γέρακα, Περιστερίου)
Νηρέας Χαλανδρίου – ΓΣ Περιστερίου 10-14
Νηρέας Γέρακα – Παλαιό Φάληρο 4-14
Ρεπό: ΝΟ Χίου
Γ' Όμιλος Αττικής (Κολυμβητήριο Ν. Σμύρνης)
Εθνικός Πειραιά – Παναθηναϊκός 5-13
ΝΟ Βουλιαγμένης – Πανιώνιος 14-11
Ρεπό: ΑΟΝΣ Μίλων
Δ' Όμιλος Αττικής (Κολυμβητήριο Ιλίσιο)
ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης 7-8
Ηλυσιακός – ΑΕΚ 18-8
Ρεπό: ΝΟ Χανίων
Όμιλος Θεσσαλονίκης (Κολυμβητήρια Ποσειδώνιο, Εθνικό)
ΠΑΟΚ – Νηρέας Λαμίας 5-0 α.α.
Πανσερραϊκός – Πύρρος Ιωαννίνων 11-5
ΟΦΘ – ΟΥΚ Βόλου 4-14

Υποστήριξη: SilkTech