Η Πάππας στο Στάδιο και στην Καλόγρια (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, Μάρτιος 5, 2020 - 10:33μμ

Η Πάτρα βρίσκεται σε κλοιό μέτρων για τον κορονοϊό και φυσικά έχει προκληθεί πρόβλημα στην ομαλή εξέλιξη αθλητικών δραστηριοτήτων.

Ανάμεσα σε όσους αντιμετωπίσουν, ενδεχομένως, πρόβλημα και η Αλέξια Πάππας που βρίσκεται στην Πάτρα προετοιμαζόμενη για να πιάσει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, υπό την επίβλεψη του πατρινού προπονητή Γιάννη Δαγκόγλου.

Η Αλεξία Παππά ή Παπαγιάννης με καταγωγή από τη Ρόδο, δηλαδή η πασίγνωστη και διάσημη εκεί έξω πρωταθλήτριά μας Αλέξι Πάππας ευρίσκεται στην Ελλάδα. Γυμνάζεται σε διαδρομές της Αχαίας και μετά τον μαραθώνιο του Χιούστον έγινε χωρίς αμφισβήτηση η καλύτερη εν ενεργεία δρομέας μας στις μεγάλες αποστάσεις...

Απολαμβάνει διασημότητας και σεβασμού στις ΗΠΑ καθώς κατέχει σπουδαίες επιδόσεις αλλά και νίκες σε μεγάλους διεθνείς αγώνες, όπως τα 10χλμ του Peachtree της Ατλάντα, μιά κούρσα αρχές Ιουλίου με +55χιλ δρομείς, υψηλές αμοιβές και φήμη ισάξια μαραθωνίων όπως Βοστώνης και Νέας Υόρκης. Πρόσφατα ανέβασε στο instagram δύο φωτό προσώπου από προπόνησή της στο υπέροχο δάσος της Καλογριάς. Το χαρακτηρίζει ως το "ομορφότερο παραθαλάσσιο στη Μεσόγειο"!!!

Φυσικά φωτογράφησε και την χήνα που τελευταία παρεπιδημεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και εχει γινει η μασκότ των αθλητών!

Εχει ατομική επίδοση 1ω15:01, το πέρασμά της στο μαραθώνο του Χιούστον (19 Ιαν).

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech