Ανάμεικτα συναισθήματα για Ολυμπιάδα και Αιγιαλέοντα

Πέμπτη, Μάρτιος 5, 2020 - 6:24μμ

Στην τελευταία του στροφή έχει μπει το πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ των ανδρών με πέντε αγωνιστικές να μένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας. Η 17η αγωνιστική ολοκληρώθηκε το τριήμερο του Καρναβαλιού με ανάμεικτα συναισθήματα για τις ομάδες της Αχαΐας, με την Ολυμπιάδα να παίρνει αέρα παραμονής και τον ΑΟ Αιγιαέλων να χάνει τη νίκη με… φαλτσοσφυρίγματα στην Καλαμάτα.

Ο Αιγιώτες δεν κινδυνέψουν πάντως άμεσα να χάσουν τη θέση τους στα πλέι οφ της Α2, παίρνοντας στην ουσία και την εύκολη παραμονή τους, που κέρδισαν στο τελευταίο μπαράζ την περσινή χρονιά.

Πολύ κοντά στον στόχο της εξασφάλισης της κατηγορίας βρίσκεται η Ολυμπιάδα που πήρε τη δεύτερη από τις τρεις οριακές νίκες που χρειαζόταν για να μην μπλέξει σε περιπέτειες υποβιβασμού.

Οι «πορτοκαλί» μετά τον Πανιώνιο, επικράτησαν εύκολα με 3-0 σετ επί της Δραπετσώνας στο κλειστό «Ταραμπούρα» και σκαρφάλωσαν με 14 βαθμούς στην 8η θέση.

Τα σετ: 25-11, 25-16, 25-17.

Με έντονα παράπονα και ανακοινώσεις επέστεψε ο Αιγιαλέοντας από την Καλαμάτα, όπου παρότι υπέστη ελέω διαιτητών, μία μεγάλη ανατροπή σε βάρος του, πήρε τουλάχιστον από μία κακή βραδιά έναν βαθμό.

Οι Αιγιώτες ηττήθηκαν στο τάι μπρέικ από την τοπική ομάδα παρότι προηγήθηκαν με 2-0 σετ και στο τελευταίο σετ κέρδιζαν με 14-13 και με άσο του Κοσμά, έπαιρναν ένα σπουδαίο διπλό. Όμως ο διαιτητής Καραγιαννόπουλος είχε διαφορετική άποψη…

Ο ΑΟ Αιγιαλέων εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στα συγκεκριμένα λάθη και αποζητά τον σεβασμό όλων για την δεδομένα σημαντική προσπάθεια που πραγματοποιεί φέτος στην Α2 Εθνική που τον έχει φέρει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ συνοδεύετε και με τρεις φωτογραφίες από τις επίμαχες φάσεις.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας συνηθίζει να κρατά χαμηλούς τόνους καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, πάνω απ’ όλα όμως, ο Α.Ο. Αιγιαλέων αποζητά το σεβασμό όλων σ’ αυτή την πολυεπίπεδη προσπάθεια που γίνεται από όλους μας.

Με εκτίμηση προς την υποστήριξη όλων σας, η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες του Α.Ο. Αιγιαλέων».

Τα σετ: 18-25, 17-25, 25-14, 25-16, 19-17.

Υποστήριξη: SilkTech