Καραμπέτσος: «Το χαρήκαμε, μάλλον το τελευταίο μου»

Δευτέρα, Μάρτιος 2, 2020 - 6:05μμ

Την απόλυτη κυριαρχία του στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας επιβεβαίωσε ο Ολυμπιακός και στο 21ο Final-4 Stoiximan.gr που ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (29/2) στο Ιωνικό κολυμβητήριο της Χίου.

Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν με 18-6 τον συμπολίτη τους Εθνικό Πειραιά στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης και κατέκτησαν το 21ο τους Κύπελλο στην 24η συμμετοχή τους σε τελικό και πέτυχαν τον πρώτο φετινό τους στόχο από τους τρεις που έχουν θέσει για φέτος (καθώς διεκδικούν πρωτάθλημα και τσάμπιονς λιγκ).

Ο πατρινός τερματοφύλακας του Εθνικού Φίλιππος Καραμπέτσος, στην 9η συμμετοχή του σε Final-4 (παρών και στους τελικούς Κυπέλλου του 1995, 1996, 1997, 1998 με τον ΝΟΠ), δεν μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος τόσο από την δική του απόδοση, όσο και της ομάδας του που βρέθηκε στον τελικό της διοργάνωσης.

«Από την αρχή ξέραμε το φαβορί του τελικού. Θέλαμε να το χαρούμε με τα παιδιά και να παλέψουμε όσο πήγαινε. Από ένα σημείο και μετά βέβαια, η ποιότητα και οι δυνατότητες του Ολυμπιακού, ήταν φανερές, όμως μια συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, μετά από 13 χρόνια ολόκληρα σίγουρα αποτελεί μεγάλη χαρά για εμάς. Αυτό κρατάμε.
Είμαι χαρούμενος που βρέθηκα σε άλλη μια τέτοια διοργάνωση που, μάλλον είναι και η τελευταία στην καριέρα μου.
Ευχαριστούμε τον κόσμο και τους ανθρώπους της Χίου για τη φιλοξενία τους, στη φετινή διοργάνωση», σημείωσε ο 43χρονος πλέον πρώην διεθνής τερματοφύλακας.

Υποστήριξη: SilkTech