Νέες επιτυχίες για τον Κούρο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Δευτέρα, Μάρτιος 2, 2020 - 10:51μμ

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο "Ειρήνης και Φιλίας" με μεγάλη επιτυχία και πολλές εμπειρίες για τους αθλητές του ΚΟΥΡΟΥ.

Σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση οι πέντε αθλητές του Γιώργου Παπανδρεόπουλου αγωνίστηκαν αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον. Με την προσπάθεια τους οι νεαροί αθλητές μας και την παρουσία τους έδειξαν ότι το σημαντικότερο στον αθλητισμό είναι να είσαι εκεί και να προσπαθείς.

- Η Δάφνη Ντουλαπτσή με επίδοση 12,37 κατέλαβε την πέμπτη θέση. Δεν κατάφερε για 8 πόντους να πάρει το πρώτο της μετάλλιο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα.
- Η Καλλιόπη Παπανδρεοπούλου έδειξε σταθερότητα πηδώντας 1,67 πολύ κοντά στο ατομικο της ρεκορ (1,69) καταλαμβάνοντας την 10 θέση

Την δεύτερη μέρα ο Α.Ο.Π.ΚΟΥΡΟΣ είχε συμμετοχή σε 4 τελικούς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

- Συγκεκριμένα η Στεφανία Κωτσοπούλου κατέλαβε την 4 θέση στο άλμα σε μήκος γυναικών με άλμα 5,64 , επίδοση πολύ κοντά στο ατομικο της ρεκορ (5,70) .
- Ο Μιχαήλ Καιπης κατέλαβε την 7 θέση με επίδοση 1,91 προσθέτοντας πολύτιμες εμπειρίες για την αθλητική του συνέχεια
- Ο Άγγελος Ανδρεοσόπουλος σε δυο τελικούς που συμμετείχε πήρε την 8 θέση στο μήκος με 6,79, και την 9 στα ψηλά εμπόδια με ατομικο ρεκορ 8,79. Η ταυτόχρονη διεξαγωγή των αγωνισμάτων δεν του επέτρεψε για κάτι καλύτερο.

Υποστήριξη: SilkTech